Regenboogfestival Groesbeek 2014

Van vrijdag 8 t/m vrijdag 15 augustus wordt het Regenboogfestival in Groesbeek georganiseerd.

Logo_Regenboogfestival-DGB

De organisatie maakt gebruik van het festivalterrein van camping de Zoete Aagt, Grafwegen 31 in Groesbeek. De Zoete Aagt is een sfeervolle landschapscamping in een prachtige omgeving. Op het festivalterrein staan twee grote tipi’s waarin de workshops worden gegeven. Het festival staat in het teken van natuur, spiritualiteit en muziek.

Het festival is voor personen vanaf 18 jaar en is ook heel geschikt om alleen naar toe te komen. Je kunt logeren op het festivalterrein met je eigen kampeermiddel. Het is ook mogelijk een paar dagen te komen. ’s Avonds is er onder andere gitaarmuziek bij het kampvuur, een volle maan-viering, drum circles en worden er klankconcerten gegeven. Overdag zijn er boeiende workshops, op het gebied van bewustzijn, klankhealing, zang, haiku’s schrijven, didgeridoo spelen en intuïtief schilderen. Ook zijn er natuurexcursies waarbij je de natuur leert ervaren als bron van kracht. In de omgeving bezoeken we bijzondere krachtplekken zoals de Sint-Jansberg.

Martijn_van_Weeren_en_Frank_Anepool-DGB
Martijn van Weeren (links) en Frank Anepool bij de tipi’s.

De regenboog is het symbool voor het festival en staat symbool voor vrede, harmonie, liefde en geluk en ook voor de verbinding tussen Moeder Aarde en Vader Hemel. Verbinding is het thema van het festival, verbinding met jezelf, de natuur en anderen.

Je kunt het festival van zaterdag t/m donderdag ook alleen overdag bezoeken van 09:45 uur tot ca. 15:30 uur. Het overdagticket (€ 24,50 per persoon) is inclusief vegetarische lunch en deelname aan twee workshops. Tickets zijn te bestellen via de website. Het volledige programma per dag en alle informatie kun je vinden op www.regenboogfestival.nl. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Frank: 06-22510992 of Martijn: 06-36156335.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichten

  • Geen gerelateerde berichten


Tags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 9 juli, 2014 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Regenboogfestival Groesbeek 2014

Reageren is niet toegestaan.