Kinderen geven donatie aan het Avonturenbos

Een tijdje terug heeft obs De Sieppe een kleding inzamel actie gehouden.


Avonturenbos Stekkenberg. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Er is destijds besloten dat een deel van deze opbrengst aan een lokaal doel zouden worden geven. De Sieppe heeft gekozen voor Het Avonturenbos!

Dit stuk bos is in Groesbeek gelegen, het is gratis toegankelijk voor iedereen en het sluit aan bij de belevingswereld van ‘onze’ kinderen. Er zijn al vele mooie speeltoestellen gemaakt en geplaatst in het avonturenbos en De Sieppe hoopt op deze manier een steentje bij te kunnen dragen aan het onderhoud en behoud hiervan.

Op vrijdag 4 juli is groep 4 naar het avonturenbos gegaan en heeft de cheque á 100 euro aan Henk Klaassen overhandigd. Hij is als vrijwillig boswachter aangesteld door Staatbosbeheer.

Kijk voor meer informatie op www.avonturenbos.nl

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 10 juli, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter

leuk toch kan Staatsbosbeheer ook mee doen en de gemeente men verdient genoeg uit bomenkap en geef henk en sjaak ook eens wat.

fluitkelje

Hou toch is op over die bomenkap ,hoeveel bossen heb jij vroeger in de fik gestoken,meer als er nu gekapt word,dus doe nu niet of het bos je wat interesseert ,heel Groesbeek weet dit,dus ontken het niet.

wpDiscuz