Gevelverbetering centrum Groesbeek in volle gang

Er wordt hard gewerkt in het centrum in Groesbeek.

De_Comm_Groesbeek_jul2014_gevel-DGB
De Comm Groesbeek kleurde oranje tijdens de werkzaamheden. Inmiddels zijn de werkzaamheden bij De Comm afgerond. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

De bouw van Bellevue en Mariëndaal is al ver gevorderd, maar ook elders in de Dorpsstraat wordt gewerkt aan de verfraaiing van het centrum. Onder andere bij Restaurant Brasserie La Vie, Café Bar De Comm en bij Villastrada worden de gevels van de panden opgeknapt.

De werkzaamheden zijn een zichtbaar resultaat van de stimuleringsregeling Gevelverbetering. In totaal hebben zich al 16 ondernemers gemeld met ideeën voor gevelverbetering. Samen met een architect worden de plannen van de ondernemers uitgewerkt en voorbesproken met de commissie Beeldkwaliteit. Zonder ellenlange procedures kunnen de plannen snel realiteit worden. Bovendien kunnen ondernemers hiervoor maximaal € 5.000,- excl. BTW subsidie ontvangen.

De werkzaamheden bij Restaurant Brasserie La Vie, Café Bar De Comm en bij Villastrada zullen vóór de Vierdaagse afgerond zijn zodat Groesbeek zich weer van de beste kant kan tonen aan de vele duizenden wandelaars.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl, Gemeente GroesbeekTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 12 juli, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 6 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter

Nou een likje hier een likje daar ik vind de Ontmoeting wel heel mooi om te zien en ook binnen.nou daar kan de Comm niet bij in de schaduw staan.

Muts

Eens, maar het is dan wel raar dat de Comm overvol is en de Ontmoeting leeg. Ligt dus niet alleen aan de inrichting.

Kruimeltje

Kwestie van smaak misschien? Ik voel mij in de Comm niet thuis. Dit door het publiek en soort muziek. Dat wil niet zeggen dat de Comm geen leuke kroeg is.
Ieder heeft zo zijn stekje en dat is maar goed ook.
Ik zit graag in het Zwaantje, heerlijke omgeving en prachtige plek.

Muts

Maar dan blijft het toch raar dat de Ontmoeting leeg is. Ik heb helemaal niks tegen de Ontmoeting, ik ben er een aantal keren geweest en heb me goed vermaakt. Maar op de een of andere manier wil het op die plek niet vlotten. En dat is toch jammer.

Jan Norp

Spreek gewoon met een aantal vriend(in)en op een bepaalde dag en bepaalde tijd af. Dan doen we al jaren en bij de Ontmoeting bevalt dat ons reuze goed.

Kruimeltje

Het gezelschap maakt de gezelligheid, niet de plaats. Een mooie ruimte praat niet terug, een goede vriend wel.

wpDiscuz