[MP3] “Dorpsplein” met Ton Cillessen en Van Breukelen

De ouders van Jasper Cillessen zijn vrijdagmiddag weer in Groesbeek beland. Met zoon Thomas en de vriendin van Jasper hebben zij ruim vier weken een fantastische ervaring opgedaan in Braziliƫ.

Vader Ton komt zondag 13 juli op Omroep Groesbeek live vertellen over die ervaringen in een gesprek met John Peters. Ook kan er dan nog op de troostfinale Nederland – BraziliĆ« worden ingegaan. Het programma wordt uitgezonden van 13.00 uur tot 14.00 uur. Herhaling dezelfde dag van 18.00 uur tot 19.00 uur.

Huldiging

Burgemeester Harry Keereweer maakte vrijdagavond bekend dat Oranje-doelman Cillessen binnenkort in Groesbeek wordt gehuldigd. “Jasper krijgt eerst zijn welverdiende vakantie. Daarna willen we onze Oranje Ambassadeur van Groesbeek huldigen”. Een datum staat echter nog niet vast. “Dit is afhankelijk van vakanties, hervatting van de training en zelfs de nieuwe competitie”, aldus Keereweer.

Update 13-07-2014, 14:10 uur
Zondagmiddag was Ton Cillessen te gast in het programma Dorpsplein. Hij sprak met presentator John Peters onder andere over zijn ervaringen in Braziliƫ. Ook oud-keeper Hans van Breukelen kwam even in de uitzending. Hieronder het interview:


Interview Ton Cillessen en Hans van Breukelen. Rip: DeGroesbeek.nl / Audio: Omroep Groesbeek

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 13 juli, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
fluitkelje

Wat interessant Ton Cillessen,en Hans van Breukelen,die hun ervaringen delen over het WK 2014.In Groesbeek zal wel iedereen thuis bij de radio gezeten hebben.

wpDiscuz