[Foto’s] Promotiecampagne: Groesbeek is….

Sinds kort hangen er onder andere posters in de regio Groesbeek met daarop de tekst “Groesbeek is” gevolgd door woorden als “historie”, “wijn” en “wandelen”. Deze affiches hebben een foto die bij het onderwerp hoort.

Promotiecampagne Groesbeek: reclameposter gemeentehuis Groesbeek. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Promotiecampagne Groesbeek: reclameposter gemeentehuis Groesbeek. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

De reclame uitingen moeten toeristen bewust maken van al het moois dat het heuveldorp te bieden heeft. In Groesbeek vind je de rust en ruimte van een prachtige groene omgeving en de charme van één van de mooiste dorpen van Gelderland. Wie interesse heeft in fietsen en wandelen, cultuur(historie), musea, wijngaarden en een levendig centrum, is in de diamant tussen de heuvels aan het goede adres.

Groesbeek wil hier via de promotiecampagne nog eens extra aandacht aan besteden. Het project zorgt voor een brede promotie en marketing van het dorp.

De teksten die voor deze campagne gebruikt worden, zijn:
– Groesbeek is Genieten;
– Groesbeek is Historie;
– Groesbeek is Wandelen;
– Groesbeek is Winkelen;
– Groesbeek is Wonen;
– Groesbeek is Wijn.

Meer info op www.groesbeekisgenieten.nl.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichten

  • Geen gerelateerde berichten


Tags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 12 juli, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 21 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
kloeke

Groesbeek is wanbeleid.
Groesbeek is om zeep geholpen.
Groesbeek is en blijft Groesbeek.
Groesbeek is ……….
Vul aan

Kruimeltje

Je zou ook eens n keer positief zijn, zucht.

Het dorp wordt steeds mooier. Complimenten. Straks is het ook een mooi dorp in een fantastische omgeving. Nu alleen de straten en perken en bermen her en der nog wat beter onderhouden. Wat vaker de grote en kleine veegwagen en ‘rondje’zwerfvuil ruimen. Ook hier zouden de burgers, bedrijven en winkeliers (m.n. supermarkten) wat meer zelf initiatief mogen tonen. Kleine moeite, groot plezier. Terras en parkeerplaats naast grote chinees en voormalig ‘De Heeren van Groesbeek’ is een doren in het oog.
Geen kritiek, maar alleen wat aandachtspunten voor een betere en fraaiere leefomgeving voor burgers en toeristen.

Toontje

Groesbeek is Natuur
Groesbeek is Sport
Groesbeek is Muziek
Groesbeek is Gezelligheid
Groesbeek is Fietsen
Groesbeek is Culinair

Keesje

Gewoon Groesbeek is ‘t

kloeke

Kijk toontje..die van jou vind ik al beter dan waar de gemeente is gekomen…
En ger, ik vind het er allemaal niet mooier op worden, het dorps uitstraling verdwijnt.
Groesbeek is dadelijk Groesbeek niet meer…..geen krantje, geen omroep en als het tegenzit een andere naam…en ja ik vind dat jammer….

Kruimeltje

Kloeke, tel wat je hebt, niet wat je mist.

www.hanspeters.eu

Dat je iets probeert prima.
Gelukkig komt er dadelijk zoiets van een zeecontainer, voor aan het gemeentehuis gebouwd, dat ziet er ook niet geweldig uit. Hier komen 2 werkplekken in, dus is deze banner ook weer weggesmeten geld. En dan moet een particulier, maar eens proberen, om een banner van deze omvang aan zijn huis te hangen. Wedden dat deze dan weg moet, tenzij je het goed kan met bepaalde vooraanstaande gemeente figuren. Ik vind het centrum er zeker niet mooier op worden.

Mooi man

Kruimeltje….ik heb steeds minder te tellen.en ben het met hans eens..ik vind het er ook niet mooier op worden.en die slogans slank nergens op..bv Groesbeek is wonen..Ja voor als je niet uit Groesbeek komt…..ik ben op zoek naar een huurwoning…heb 3 keer gereageerd. .niet geworden.2 van die drie woningen naar mensen buiten Groesbeek. …dat bedoel ik en Groesbeek is wijn..kom op man..Groesbeek is bier en schnaps!

Johanna
Jammer dat er vaak zo negatief wordt gereageerd. Zijn jullie nou nooit eens blij met iets? Ik vind dat Groesbeek een dorp is vol leven en actie. Natuurlijk vind ik ook niet alles even mooi maar dat zal altijd zo blijven. En gelukkig maar want anders zou het wel heel saai zijn !! De één houdt van bier, de ander van wijn. De één loopt graag in het bos, een ander op het strand. De één voetbalt, de ander is lid van een fanfare. De één stemt links, de ander rechts. De één houdt van Goesbeekse schlagers, de ander van… Lees meer »
Kruimeltje

Johanna, de spijker op z’n kop!

juustem

Groesbeek is….toe aan politieke verandering 😉

kloeke

Groesbeek is (binnenkort) historie

Kruimeltje

Kloeke, dat is onzin en stemmingmakerij. Groesbeek blijft gewoon bestaan tot in lengte van jaren.

kloeke

Nee kruimeltje het is geen stemmingmakerij.
Dit gaat mij aan het hart..het gruusbeks kreantje, omroep Groesbeek, gemeentenaam, centrumplan. .gemeentehuis..wijnfeesten. .allemaal dingen die of verdwijnen of waar we niks over te zeggen hebben als burger…en dat doet jouw allemaal niks kruimeltje? Echte groes beker?

Johanna

@kloeke, het goesbeeks weekblad is nog geen gelopen race, al had ik wel wat mensen verwacht toen het besproken werd in de raad,de naam ook niet, Omroep Groesbeek weet ik niet genoeg van, is zaak van beide omroepen (intern), gemeentehuis staat er nog, de wijnfeesten zetten Groesbeek op de kaart, goede PR (goed voor iedereen in Groesbeek).

En niks te zeggen?

Tuurlijk wel, je stemt op een partij (hoop ik).
Je kunt zelfs lid worden van een politieke partij.

En verder kun je bij ieder onderwerp inspreken in de raad.

kloeke

Johanna. ..dat het gemeentehuis er staat is juist mijn probleem, dat lelijke gebouw.dat wijn gedoe intresseert denk ik nog geen 5% van de groesbekers.ja ik stem, natuurlijk. En inspreken in de raad? Met de stopwatch erbij? En dan tegen dit b en w? Nutteloos weet ik uit ervaring…

Kruimeltje

Kloeke, roepen aan de zijlijn lost niks op. Doe er dan wat aan, stop met zeuren en steek je handen uit de mouwen.

kloeke

Kruimel…dat doe,ik dus niet te snel oordelen…..maar het is vechten tegen de bierkaai. ..

Jeuh

Die palen met die reclame vlaggen erop zijn ook weer handig geplaatst. Wordt daar wel over nagedacht of gewoon maar ergens neergezet?

wpDiscuz