Concerten in Cenakelkerk en Protestantse kerk

Van 21 t/m 31 juli vindt de vierde editie van het Rijn-Waal Studentenmuziekfestival plaats. Zoals gebruikelijk, zijn er ook dit jaar weer optredens in de Cenakelkerk in Heilig Landstichting, te weten op 22 en 23 juli en in de Protestantse Kerk in het centrum, op 24 en 25 juli.

Bij de festivalconcerten wordt er geen entreegeld gevraagd. Voor de studenten is het vooral belangrijk om podiumervaring op te doen. Vrijwillige bijdragen zijn natuurlijk welkom en komen ten goede aan de opleiding van de studenten. Deze optredens zijn mede mogelijk gemaakt door onder meer de Euregio Rijn-Waal en deelnemende gemeenten, waaronder Groesbeek.

Cenakelkerk

In de Cenakelkerk in Heilig Landstichting treden – 22 juli – Yukiko Hasegawa uit Japan op en – 23 juli – Suk Yeon Kim uit Zuid-Korea. De eerste brengt werken van Bach, Beethoven en Chopin, terwijl de tweede werken van Nikolai Kapustin ten gehore zal brengen.

Protestantse kerk

In de Protestantse kerk treden (24 juli) Zeljka Mandaric uit Kroatiƫ en (25 juli) Tobias Borsboom uit Nederland op. Mandaric brengt werken van Beethoven, Chopin en Liszt, terwijl u bij Borsboom naar werken van Mendelssohn, Debussy, Jolivet en Liszt kunt luisteren.

Alle concerten, zowel in de Cenakelkerk als in de Protestantse kerk, beginnen om 20.00 uur.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: Gemeente GroesbeekTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 21 juli, 2014 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Concerten in Cenakelkerk en Protestantse kerk

Reageren is niet toegestaan.