[Foto’s] Gezelligheid op jaarmarkt Groesbeek

Kinderen die zich even brandweerman mogen noemen, volle terrasjes en lachende gezichten bij de kraampjes. De organisatie zal aan het einde van deze dag tevreden zijn over de 2014-editie van de traditionele jaarmarkt in Groesbeek.


Jaarmarkt 2014 zorgt opnieuw voor drukte in Groesbeek-centrum. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

De weersomstandigheden waren dit jaar goed. Vorig jaar was er nog sprake van tropische temperaturen, dit jaar was het met 25 graden en wat wind iets beter uit te houden. Meer dan 200 kramen stonden er in het centrum van Groesbeek, tot aan de rotonde Zuidmolen. Voor kinderen was er onder andere een springkussen en stond er een kermisattractie op het Marktplein.

Er leek vanwege de drukte een tekort aan parkeergelegenheden; het was dinsdag namelijk lastig om een parkeerplaats te vinden, waardoor er door sommige automobilisten sprake was van foutparkeren. Wijkagent Andre Vreemann heeft al te kennen gegeven dat er actief gemeentelijk parkeertoezicht is.

De lokale omroep was dinsdag aanwezig. Zij was bezig met een live-uitzending vanaf het Dorpsplein, naast het Groesbeekse gemeentehuis. Van de programma’s zullen TV opnames worden gemaakt door TV Groesbeek die later uitgezonden worden.

De jaarmarkt begon om 09:00 uur en duurt nog tot 17:00 uur.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 22 juli, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 9 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

dikke pluim voor de organisatie…
mooie jaarmarkt
de laatste jaren viel het telkens tegen
nu super, veel verschillend aan bod, klasse ga zo door
hopelijk alle standhouders een goede omzet gedraaid zodat ze ook weer graag terug komen naar ons mooie GROESBEEK

henk

jammer van dat Twitter bericht, parkeren. maak op zulke dagen toch een uitzondering. Als de hulpdiensten vrij baan hebben is het toch prima.

fluitkelje

Was zeer mooi vandaag,alleen jammer dat ze weer kinderachtig aan het bekeuren zijn,vorige week op de Zevenheuvelen werd er niks gedaan aan al die vreemden met hun campers die daar stonden, en de Groesbeker die nu verkeerd staat moet wel betalen.

truus

Kleinzielige gemeente ,om zo’n mooi dag en zo’n leuke jaarmarkt te verpesten met HET PARKEERBELEID. Hebben ze geen betere zaken te doen?
Ja wel, maar die kosten geld en dit brengt op. Bah

veteraan

Het was inderdaad een prachtige jaarmarkt, goed gedaan organisatie, ondernemers, bezoekers en weergoden.
Dat handhaven van foutparkeerders op deze dag is qua draagvlak niet uit te leggen versus al die campers vorige week donderdag op de Zevenheuvelenweg. Jammer!
Ga volgend jaar met de jaarmarktdag eens een dag op een aantal hangplekken in het bos handhaven op het dumpen van troep, drugs dealen en lawaaioverlast. Dan zijn handhaven en toerisme ten minste een dag per jaar gediend, ook fijn voor ons als inwoners.

Jan Norp
Te veel herrie op sommige plaatsen Op een markt dus ook de Jaarmarkt willen mensen iets (ver)kopen. Dan moeten koper en verkoper elkaar kunnen verstaan. Als je met vrienden op een terrasje zit, geldt dat ook. Hoe gezellig de Jaarmarkt ook was, ik heb een overigens gezellig terras gemeden omdat daar een DJ aan de knoppen zat, die kennelijk al doof is. Ondanks dat zijn opdrachtgever, de horecaondernemer, hem diverse keren had gemaand het geluid zachter te zetten, ging hij iedere keer weer in de fout. In plaats dat de muziek extra klanten opleverde, kostte het de ondernemer omzet. Een… Lees meer »

Meneer Jan norp.blijf fijn in het vervolg thuis.bij de radio

Jan Norp

De DJ’s van tegenwoordig lijken op de pastoors van vroeger. Die dulden ook geen tegenspraak. Als je iets over het volume van de muziek zegt krijg je de meest rare opmerkingen, zoals laatst op een feestje. Toen zei een bekende Groesbeekse DJ dat mensen die tijdens dat feestje met elkaar wilden praten, maar elkaar telefoonnummer moesten uitwisselen en dan afspreken zondags bij elkaar op de koffie te komen. Gelukkig worden in Groesbeek nog geen lijfstraffen uitgedeeld als je een afwijkende mening hebt, maar harde muziek waarom je niet gevraagd hebt, kan een geseling van je oren zijn.

karin

totaal niet van toepassing op de jaarmarkt, maar ik ben het voor een groot deel eens met meneer Norp

wpDiscuz