Verbetering leefbaarheid Lievensweg en Van de Veldeweg

Donderdag 10 juli is in de sportaccommodatie van De Treffers een inloopavond georganiseerd voor alle bewoners van de Lievensweg, Van de Veldeweg en een deel van de Van Ruijsdaelweg.

Tijdens deze avond kregen bewoners van de wijk uitleg over plannen ter verbetering van de leefbaarheid en konden zij daarvoor suggesties doen. Dit kon men doen door een reactieformulier in te vullen.

Speelplek

(Klein)kinderen werden opgeroepen om een nieuwe speelplek uit te zoeken. Hiervoor waren vier ontwerpposters gemaakt door leveranciers van speeltoestellen. Helaas waren er geen kinderen aanwezig tijdens de inloopavond, dus hebben (groot)ouders een keuze gemaakt.

Op dit moment is de gemeente bezig met het verwerken van de wensen en ingekomen reacties. Het definitieve ontwerp en de ingekomen reacties worden vervolgens voorgelegd aan het college. De tekening van het conceptplan voor het hele gebied kunt u onderstaand raadplegen.

Voor het einde van dit jaar moeten de plannen uitgevoerd zijn. Nieuwe lichtmasten en speeltoestellen zijn al besteld vanwege de relatief lange levertijd. De schop zal in augustus/september de grond in gaan.

Tekening conceptplan Lievensweg/Van de Veldeweg (.PDF-bestand).

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: Gemeente Groesbeek

Gerelateerde berichten

  • Geen gerelateerde berichten


Tags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 25 juli, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
boersteeg

Helaas waren er geen kinderen aanwezig tijdens de inloopavond.
nee rond dat tijdstip liggen de meesten al op bed!!!.

www.hanspeters.eu

In dit geval heb ik me d’r mee bemoeid, er waren daar veel te weinig parkeerplaatsen. In eerste reactie was het nu zijn het de zandbakken die moeten verdwijnen, over een paar jaar zijn het weer zandbakken die er te weinig zijn. Toch hebben we samen met een paar bewoners doorgezet en had de gemeente nog een paar centen over. Ik heb de voorstellen gezien en volgens mij gaat de wijk er op voor uit.

Gijs

Ik ben er blij mee.

www.hanspeters.eu

Ik ook Gijs, heeft wel lang geduurd maar je vader was in deze ook een toppertje

wpDiscuz