Eerste editie vrijwilligersmarkt een succes

De eerste vrijwilligersmarkt Groesbeek is een succes geworden. Diverse organisaties, instellingen en verenigingen waren 9 juli op Sportpark Zuid aanwezig om zich te presenteren en om vrijwilligers te laten zien wat zij te bieden hebben en ook natuurlijk om diezelfde vrijwilligers te verleiden zich bij hen aan te sluiten.

Door het slechte weer moest de markt uitwijken naar de kantine van De Treffers, maar dat deed geen afbreuk aan de opzet, want in een open en gezellige sfeer zijn ruim vijftig bezoekers in contact gekomen met vrijwilligerswerk.

Première

De eerste reacties van bezoekers waren: “leuk, gezellig, goed aanbod”. Ook aanbieders van vrijwilligerswerk waren enthousiast over deze première. Veel vacatures voor vrijwilligerswerk zijn op deze middag gevuld. De vrijwilligersmarkt verdient dan ook zeker herhaling. De gemeente Groesbeek en het vrijwilligerspunt blijven er gezamenlijk aan werken zoveel mogelijk mensen te laten participeren. Het vrijwilligerssteunpunt is iedere dinsdagochtend en donderdagochtend open voor iedereen die op zoek is naar vrijwilligerswerk.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: Gemeente Groesbeek

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 26 juli, 2014 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Eerste editie vrijwilligersmarkt een succes

Reageren is niet toegestaan.