Inloophuis Groesbeek wil openingstijden uitbreiden

Het Inloophuis Groesbeek is van plan om in het najaar uit te gaan breiden. “Wij zullen niet alleen op dinsdag en donderdag, maar ook op andere dagen geopend zijn”, laat coördinator Margret Arts weten.

Vanwege de uitbreiding is men op zoek naar gastvrouwen of -heren. “Wij zoeken nog enkele vrijwilligers die onze gasten willen ontvangen tijdens de vrije inloopuren”, aldus Arts. Spreekt u dit aan? Neem dan contact op met het inloophuis via onderstaande contactgegevens.

Inloophuis Groesbeek

Het Inloophuis Groesbeek is geopend voor iedereen die met kanker of een andere ernstige ziekte te maken heeft: (ex-)patiënten, familie, mantelzorgers, vrienden, buurt- en dorpsgenoten, jong en oud. Kom gerust eens ‘zomaar’ naar het inloophuis om binnen of in de mooie, rustige binnentuin een kopje koffie of thee te drinken.

Alles kan: deelnemen aan activiteiten, ervaringen uitwisselen, op verhaal komen, naar het spreekuur van een professioneel deskundige, praktische en sociale hulp vragen of juist even helemaal niet met ziek zijn bezig zijn. U bent welkom tijdens de vrije inloop op dinsdag en donderdag (11.00-16.00 uur), óók gedurende de zomermaanden. Alle activiteiten zijn te vinden op onderstaande website.

Het inloophuis organiseert activiteiten voor inwoners van Millingen aan de Rijn, Ubbergen, Groesbeek, Beek, Ooij, Leuth, Kekerdom, Heumen, Malden, Mook, Middelaar, Gennep, Milsbeek en Ottersum. Aanmelden voor activiteiten of vrijwilligerswerk kan telefonisch of per e-mail.

Info

Inloophuis Groesbeek, De Mallemolen, Kloosterstraat 11, 6562 AT Groesbeek
Mobiel: 06-13321531 (op di, woe, do)
E-mail: [email protected]
Website: www.inloophuisgroesbeek.nl.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 29 juli, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 5 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Groesbeker

Ik zol wel is wille wete hoeveul mine doar Nora toe gon.

Daar sta je versteld van er zijn op dit moment al een hele groep die er wekelijks
Gebruik van Maken

Marcel Poelen

@ Ria; dan is dat super voor alle bezoekers en ook voor de vrijwilligers die Zorg hebben voor mensen. Lekker door gaan zou ik zeggen, daar is ook behoefte aan.

Jij begrijp het marcel het is ook geweldig er komen iedere week nieuwe
Vrijwillers en gasten
Lieve mensen kom allen een bezoek brengen
Op vele vragen krijgen jullie antwoord en hulp

de nachtboswachter

Natuurlijk is er behoefte aan ik hoor het vaak genoeg als ik met mensen praat die ik tegen kom in het bos ik vind wel dat de gemeenten ook wel eens een goeden gift kan geven om dit ook voor de toekomst veilig te stellen zo dat mensen er ook gebruik van kunnen blijven houden in de toekomst.

wpDiscuz