Dierenambulance zoekt collectanten voor collecte in Groesbeek

Dierenambulance Nijmegen e.o. (DAN) houdt dit jaar van 24 tot en met 30 augustus 2014, haar jaarlijkse collecte in de gemeente Groesbeek.

DAN_Collecte_Groesbeek_2014-DGB

Geen subsidie

De DAN is al bijna 29 jaar een onafhankelijke stichting die geen subsidie ontvangt, en afhankelijk is van sponsoring en giften. Huisvesting en voeding van dieren, onderhoud en verzekering van gebouwen, ambulances en medewerkers zijn kosten waar je niet omheen kunt. Voor verleende diensten aan gemeentes, zoals het ophalen van zwerfdieren waarvan de eigenaar op dat moment nog die bekend is, krijgt de DAN wel een vergoeding. Toch heeft de DAN daar niet voldoende aan. Wettelijk zijn de gemeentes niet verplicht alle dierenhulp te vergoeden, maar gelukkig steunt de gemeente Groesbeek ons hier heel goed in.

Geld is nodig

Maar de bunzing of vos die naar een speciale opvang gebracht moet worden, de vaak lange opvang en herplaatsing van voor de deur neer gezette ratten en konijnen, en de lange intensive verzorging van vele beschermde vogels en egels, die meestal door menselijk toedoen in de problemen zijn gekomen, kosten naast de inzet van veel vrijwilligers natuurlijk geld.

Wij hopen dat u als collectant de DAN hiermee kunt en wilt steunen. Hebt u een paar uur beschikbaar in de week van 24 tot en met 30 augustus en wilt u de DAN, en dus de dieren helpen, dan hopen wij dat u dit aan ons kenbaar maakt. U kunt bellen naar 024-3550222 of mailen naar [email protected] .

Meer informatie over de DAN kunt U vinden op www.dierenambulancenijmegen.nl.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 30 juli, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Kruimeltje

Meestal hebben de deelnemers op dit forum overal een menig over maar als het aankomt op de ‘handen uit de mouwen’ is er geen eentje thuis.
Roepen langs de zijlijn en van alles vinden is een stuk makkelijker,of niet Ben?

willem 2

Fijn dat je je al opgegeven hebt Kruimeltje

Kruimeltje

Willem 2, ik heb jou nog niet mogen ontmoeten daar?

Dave

Stop maar eens een keer met dat gebedel aan de deur!

wpDiscuz