Compilatie “Tafel van Twee” 2014/2

Evenals in juli zal er ook in augustus een compilatie-uitzending te beluisteren zijn van het maandelijkse Omroep Groesbeek-radioprogramma “de Tafel Van Twee”. Het betreft een compilatie van uitzendingen tussen september 2013 en juni 2014.

Zondag 3 augustus kunt u nog eens luisteren naar een gesprek met de lokale politici Jan Poelen en Hennie Eikholt (januari). Wethouder Sjaak Thijssen was in april op bezoek en sprak met de presentatoren Gerrie Janssen en John Peters over de stand van zaken rondom het centrum(plan). In februari waren de volgende gasten aanwezig: Maurice Niesten lichtte zijn plannen over de – volgens hem – haalbare tramverbinding tussen Nijmegen en Groesbeek toe. Agent André Vreeman vertelde veel over inbraakpreventie en Willemien Rietberg (Iriszorg) over alcoholpreventie. De column van Toon Bosch (mei) is tenslotte ook te beluisteren.

De compilatie is verzorgd door Piet Buitendijk. De uitzending is te beluisteren van 11.00 uur tot 13.00 uur.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 31 juli, 2014 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Compilatie “Tafel van Twee” 2014/2

Reageren is niet toegestaan.