[Foto’s] Opknapbeurt gedeelte Cranenburgsestraat

Het asfalt van het gedeelte Cranenburgsestraat tussen de Molenweg en de Heikantweg is aan vervanging toe. Ook aan de riolering moet iets gebeuren. Dat gebeurt vanaf morgen (18 augustus) tot en met 29 augustus volgens planning.

Informatie werkzaamheden Cranenburgsestraat. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Informatie werkzaamheden Cranenburgsestraat. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Tijdens deze werkzaamheden kunnen aanwonenden ook niet altijd gebruik maken van de weg. Dat houdt in zij op sommige dagen lastig bij hun pand kunnen komen en het verkeer soms omgeleid, dan wel gestremd zal zijn. We hopen op uw begrip.

Wat gebeurt wanneer?

– 18 augustus: Asfalt verwijderen tussen 20.00 uur en 05.00 uur. De weg is dan helemaal dicht en men zal gebruik moeten maken van een omleiding.

– 27 en 28 augustus: aanbrengen nieuw asfalt. Dan zal ook weer gebruik moeten worden gemaakt van de aangegeven omleiding.

In de tussenliggende periode zullen overdag rioolwerkzaamheden worden uitgevoerd. Het verkeer zal dan wel hinder ondervinden, maar de weg is dan niet in z’n geheel afgesloten.

Dit bericht is opnieuw gepubliceerd.


Aanbrengen asfalt op 28-08-2014.


Gedeelte Cranenburgsestraat (gebied tussen Molenweg en Heikantweg) krijgt opknapbeurt.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: Gemeente Groesbeek

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 17 augustus, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 44 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Jennifer Janssen

Kan men gelijk de weg aanpassen tot de grens en de grensovergang weer openstellen. πŸ™‚

Jennifer concentreer je nu maar op je eigen dorp en laat ons met rust. Wij zitten niet te wachten op jouw commentaar. Mens laat je gewoon ergens opnemen. Gelukkig hebben wij in Groesbeek genoeg ruimte voor.

Handy

Ik weet niet wie hier de wegbeheerder is binnen Groesbeek, maar die mag weleens weer op cursus. De Herwendaalseweg vanaf de rotonde Zuidmolen tot aan de Texaco Oomen is vele malen slechter…. wanneer komt dit stuk in aanmerking voor een opknapbeurt?

Jennifer Janssen

@Handy: Het kan maar zo zijn dat die gedeelte op een later tijdstip aangepakt wordt. Je zegt dat de weg daar veel slechter is, maar het riool kan onder Cranenburgsestraat veel slechter zijn en dus een hogere prioriteit heeft.

Hans

@ Jennifer, je hebt groot gelijk, want dat word de hoogste tijd… Maar dat iemand uit Millingen aan de Rijn dit aan de Groesbeekse uilskuikens uitlegt valt schijnbaar niet bij iedereen in goede aarde…….

Jennifer Janssen

Hans zei: “Maar dat iemand uit Millingen aan de Rijn dit aan de Groesbeekse uilskuikens uitlegt valt schijnbaar niet bij iedereen in goede aarde……”
Dan zegt dat meer over die mensen dan over mezelf. πŸ˜‰

Jennifer Janssen

Al kan ik wel de opmerking van Handy begrijpen.
Men kijkt naar het wegdek zelf, maar men weet niet in welke conditie het riool zich bevind.

juustem

Mooi dat het op tijd is aangekondigd! Kunnen hulpdiensten nog wel bij de woningen komen aan de Cranenburgsestraat als deze is afgesloten? Weet iemand hier hoe dat gaat?

www.hanspeters.eu

Deze opknap heeft met een belofte aan de aanwonenden te maken. Vooral boven aan deze weg ervaren aanwonenden overlast door verkeerstoename, er is al langer beloofd dat daar iets aan gedaan zou worden. Kortom er gaat iets gebeuren dat al heel lang in de pen zat en eigenlijk al veel eerder had moeten gebeuren.

Jennifer Janssen

Als de weg open ligt en men voert werkzaamheden aan het riool uit, dan kan niemand bij de woningen komen. Logisch, omdat het wegdek weg is en een stuk afgegraven is.

Jammer

Wat een domme discussies de laatste tijd!
Iedereen mag zijn mening overal over geven maar dit is
niet leuk meer!

Hans

Jennifer Janssen, Wil heeft je iets gevraagd hierboven en daar sluit ik me graag bij aan. Please!!!!!!!!

Jennifer Janssen

Hans zei: “Jennifer Janssen, Wil heeft je iets gevraagd hierboven en daar sluit ik me graag bij aan. Please!!!!!!!!”
ignore

Kruimeltje

Wil en Hans, wat zijn dat nu voor een ondemocratische opmerkingen? Iedereen op dit forum heeft recht om Ijn mening te geven. Daar kun je het mee (on)eens zijn, dat mag en je kunt er op reageren (of niet).
Iemand verbieden nog te reageren hoort thuis een een communistische staat.
Waarom neemt onze SG leider geen afstand van deze uitspraken? Verbaasd mij dat er geen reactie komt. Wellicht opdat Hans de SG steunt en elke zieltje telt?

kloeke

En die honderden/duizenden toeristen dan? Die naar resort, villapark, geutjespark en camping gaan….

www.hanspeters.eu

Kruimeltje als je het niet erg vindt is dit mijn laatste reactie op jou. Ik moet opletten dat ik geen teiltje nodig heb, met dit soort rariteiten opmerkingen. Ik wens je succes met de tegenpartij, dat is niet erg een ieder is vrij. Ik vind het zo langzamerhand zonde van mijn energie, om telkenmale op jouw onzin te reageren.

Jennifer Janssen

Misschien een idee om toch stillere asfalt te gebruiken. πŸ˜‰

Ben.Helder

Kruimeltje,
Als ik de NRC opsla dan is het om te huilen zoals mensen met elkaar omgaan.
Wellicht bedoel jij het anders maar als ik dan De Groesbeek open en jouw commentaar lees dan zit ik te schuddebuiken. Je bezorgt mij in ieder geval weer een schaterlach en ik vind; een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.
En Jennifer, met alle decibellen van feestende hockey-meisjes en wat er nog meer tot diep in de nacht te feesten valt, vind ik jouw suggestie voor stiller asfalt een giller
Ga zo door!

Jennifer Janssen

@Ben.Helder:
Tja, over die feestgeluiden kan ik niet oordelen. πŸ˜‰
Maar het moet toch mogelijk zijn om met z’n allen om de tafel te gaan zitten.

Ik beperk me op dit moment tot de verkeersoverlast. Drempels zou ik niet voor kiezen, want daar hebben we hier in Millingen al ervaring genoeg mee (hoe het dus niet moet).
Klinkers is leuk, maar veroorzaakt ook weer trillingen in de woningen en draagt ook niet bij tegen het terugdringen van de verkeersgeluiden.
Stil asfalt wel. In Leuth hebben ze dat ook toegepast en het resultaat is niet onaardig.

www.hanspeters.eu

Jennifer, volgens mij is dat hier in dit project, ook toegezegd

wpDiscuz