Wijnfestival “Grapeland” in Groesbeek

Wijnhoeve de Colonjes organiseert op 30 augustus 2014 een Wine & Jazz Festival, waarbij wijn, jazz en heerlijk eten de belangrijkste ingrediënten zijn voor een mooie avond.

groesbeek_promotie_wijn-rw-dgb

Dit unieke feest, Grapeland, wordt gehouden tussen de biologische wijnranken van wijnhoeve de Colonjes in Groesbeek. Behalve dat er heerlijke wijnen geschonken zullen worden deze avond is er voor de vroegkomers ook de mogelijkheid om een rondleiding door de wijngaard te krijgen.

Twee teams zullen tegen elkaar gaan strijden om op de barbecue een smakelijk diner voor u te bereiden. Welk team maakt het lekkerste diner? De keuze is aan u! Geniet extra van eten, drinken en de omgeving met de swingende jazz van Saxotone! Saxofonist Toon Meijer heeft al jaren als motto “Blazen tot je er bij neervalt, overal en altijd”. Saxotone en zijn all star band zullen de hele avond heerlijke jazz ten gehore brengen.

Kaarten zijn inmiddels te koop en kosten € 59,- per persoon. Klik hier om kaarten voor Grapeland te kopen. Het festival begint om 16:30 uur en duurt tot 23:00 uur.

N.B: Parkeergelegenheid is er aan de Herwendaalsweg. Tegenover het Texaco tankstation het fietspad op rijden. De parkeerplaats wordt aangegeven met borden.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl, website Grapeland

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 4 augustus, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 13 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
henk

weer een mooi prijsje voor de elite club.

Kruimeltje

Henk, als je het lief vraagt mag jij als plebs misschien ook komen.

henk

Kruimeltje, je mag zelf je hond uitlaten.:-)

De groene vinger

Plaatselijke Horeca wordt op deze manier enorm benadeelt !

Is oneigelijk gebruik van bestemming!

@Kruimel,
59 Euro per persoon, schenk mij zo’n kaartje en dan zal ik Kruimel geweldig entertainen. Je ego zal er nog meer van groeien.

de nachtboswachter

Zeg wat leuk zou men ook wat gratis kaartjes kunnen schenken aan omroep groesbeek zo dat het belspel ook wat meer prijzen kan schenken en de omroep ook wat meer bekendheid krijgt binnen de elite en ook meer steun krijgt voor reclame doeleinde en sponsering en laat onze omroep ook straks blijven voort bestaan als omroep groesbeek samen staan we sterk fijne dag nog.

Kruimeltje

Eten en drinken voor 59 euro is niet goedkoop maar ook weer geen megaprijs. (tenzij je Peters gewend bent en voor 8 euro je vol eet aan Duitse koolhydraten. Dan is alles te duur)

kloeke

Je moet er van houden. ………

Ben.Helder

Kruimel toch! wat doe je weer zuur. Wat is er mis met mensen die voor €8 willen eten?
Geniet van je grapefruit.

Lambert

Ben.Helder: Deze mensen kosten ons handen vol geld, door hun overgewicht en slechte gezondheid. Eet gezond, dan leef je langer en ben je minder duur voor de gemeenschap.

Kruimeltje

Voor 8 euro kun je nooit een gezonde maaltijd serveren aan klanten.
Voor degene die het willen narekenen, komt ie;
– gezond stuk vlees, groenten, aardappelen, kruiden, sausjes etc
– kok, apparatuur en uurloon
– bediening uurloon
– afwashulp, machine, schoonmaakmiddelen uurloon
– afschrijving inboedel en materialen
– huur, energie, verzekeringen etc.
En dan ook nog wat verdienen?

Kruimeltje

Ter vergelijking nog even een maaltijd van tafeltje dekje als referentie nemen. Deze maaltijd kan alleen verstrekt worden door een eigen bijdragen en door de inzet van veel vrijwilligers.
Dus 8 euro voor een gezonde maaltijd in een restaurant bestaat niet of je hebt geen smaak en benul.

kloeke

Kan zeker wel…voor 8 euro een goede maaltijd.gewoon bewust inkopen…
Je maakt een bv een heerlijke pasta voor 3 euro per persoon!

wpDiscuz