Course Dining Week 2014: eten op de golfbaan

De restaurants Brasserie de Konijnenberg (Dutch Golf Hattem), Green 46 (Golfbaan Het Rijk van Nijmegen), Het Rijk van Nunspeet (Golfbaan Het Rijk van Nunspeet), Restaurant de Hofmeester (Edese Golfclub) en Restaurant Welderen (Golfbaan Landgoed Welderen) gelegen op prachtige golfbanen doen mee aan de Course Dining Week.

Logo_Course_Dining_Week_2014-DGB

Dit evenement, een culinaire week voor restaurants die gelegen zijn op golfbanen, vindt plaats van 25 t/m 31 augustus 2014. Tijdens deze dagen kunt u bij deze restaurants genieten van een heerlijk 3-gangen menu voor slechts 25 euro p.p. De Course Dining Week is bij uitstek de gelegenheid voor golfers, maar vooral niet-golfers om kennis te maken met de uitstekende keuken en de prachtige ligging van deze restaurants.

Wat is een mooiere plek dan te dineren in een groene en bruisende omgeving met uitzicht over de golfbaan? De Course Dining Week is een initiatief van de Nederlandse Vereniging van Golfaccommodaties (NVG), brancheorganisatie van de golfbanen en haar commissie horeca & golf. Met het evenement willen wij u graag de mogelijkheid bieden om kennis te maken met de heerlijke gerechten en dranken die door het personeel van de deelnemende restaurants gepresenteerd worden.

Ga voor meer informatie, of direct online reserveren naar www.coursediningweek.nl.

Klik hier voor de poster (.PDF-bestand).

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 6 augustus, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
henk

Kiek vur 25 euries kunde d`r nog over nao dinken, da is en stuk goedkoper dan bej dan wien-kel.

de nachtboswachter

Nou geef mijn maar een wild konijn of een stuk ree of wild zwijn dan weet ik wat ik op het bord krijg.

wpDiscuz