Veel bezoekers bij Studentenmuziekfestival 2014

Een goed gevulde Cenakelkerk en Protestantse Kerk vormden het decor van de zeer goed bezochte vierde editie van het Rijn-Waal Studentenmuziekfestival dat plaatsvond van 21 tot en met 31 juli.

Het festival bestaat uit gratis toegankelijke pianoconcerten, waarmee de studenten vooral belangrijke podiumervaring opdoen. Het waren ook nu weer zonder uitzondering fantastische concerten. Yukiko Hasegawa uit Japan, Woo Hee Kang uit Zuid-Korea, Zeljka Madaric uit Kroatiƫ en Tobias Borsboom uit Nederland hebben de sterren van de hemel gespeeld.

Muzikale gierzwaluw

Om die reden waren er dan ook mensen die alle concerten bezocht hebben. Op donderdag werd de uitvoering in de Protestantse Kerk zeer speciaal doordat tijdens het concert voortdurend een gierzwaluw rondvloog. Gelukkig kon deze na afloop van het concert gevangen worden en buiten losgelaten worden.

De gemeente Groesbeek wil uitdrukkelijk de organisatie van het Vierde Internationaal Euregio Rijn-Waal Studentenmuziekfestival bedanken, in het bijzonder prof. Jan Boguslaw Strobel, artistiek directeur van het festival.

De optredens waren mede mogelijk gemaakt door onder meer de Euregio Rijn-Waal en deelnemende gemeenten, waaronder Groesbeek.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: Gemeente Groesbeek

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 9 augustus, 2014 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Veel bezoekers bij Studentenmuziekfestival 2014

Reageren is niet toegestaan.