[Foto’s] Heropening VVV-kantoor Groesbeek

Maandagochtend 11 augustus om iets na half twaalf draaide mevrouw Irma Jozephs de sleutel om van het geheel gerenoveerde VVV-kantoor in het Groesbeekse gemeentehuis. Die had ze net gekregen van Rbt-Kan directeur Jurriaan de Mol.


Heropening van het VVV-kantoor in Groesbeek. Foto en rechten: Gemeente Groesbeek.

Eerder hadden hij en wethouder Giesbers een woordje tot de genodigden gericht in de hal van het gemeentehuis, naar aanleiding van de feestelijke heropening.

Lof voor vrijwilligers

Mevrouw Jozephs was de medewerkster die achter de balie stond, toen de vrachtwagen zich in het pand boorde op 27 februari van dit jaar. Wethouder Giesbers en de heer De Mol brachten dat beiden in herinnering in hun toespraak. Ook spraken ze allebei hun lof uit voor de inzet van de 15 vrijwilligers die het kantoor samen met Rbt-Kan runnen. Wethouder Giesbers illustreerde dat met de opmerking dat veel mensen online informatie opzoeken over Groesbeek en dan hier het kantoor inlopen met specifieke vragen. “Dan ontsnapt zo iemand niet meer en loopt naar buiten met prachtige wandelroutes onder zijn arm, plus nog een hoop andere suggesties en folders om dit of dat te doen..” De heer De Mol noemde ze “belangrijke ambassadeurs voor Groesbeek”.

Nieuwe VVV-formule

Het vernieuwde VVV-kantoor is nu ingericht volgens de nieuwe VVV-formule, die zelfs de grotere zus in Nijmegen nog niet heeft. Strak glanzend meubilair in wit en groen maken het fris. De hele ruimte oogt groter en ruimer dan de oude versie. “Goh, mooi geworden hoor”! Zowel medewerkers als genodigden vinden het prachtig, zo blijkt uit spontane uitroepen links en rechts.

Het kantoor moest na het ongeluk tijdelijk dicht voor publiek. Tijdens de reparatieperiode van enkele maanden kon de VVV gelukkig terecht in een naastgelegen ruimte in het gemeentehuis.


Foto’s met dank aan de gemeente Groesbeek!

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: Gemeente Groesbeek

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 11 augustus, 2014 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on [Foto’s] Heropening VVV-kantoor Groesbeek

Reageren is niet toegestaan.