Inloophuis Groesbeek: wandelen op De Mookerheide

Op maandag 8 september organiseert Inloophuis Groesbeek een wandeling op De Mookerheide onder begeleiding van natuurgids Lieke Vullings van Bomen en Mensen. Een prachtig wandelgebied waar de paarse heide rond deze tijd in volle bloei staat. De wandeling start om 10 uur bij ’t Môks café in de kern van Mook en duurt ongeveer 2 uur. Denk aan goede schoenen en wij begroeten u graag!

Het Inloophuis Groesbeek is geopend voor iedereen die met kanker of een andere ernstige ziekte te maken heeft: (ex-)patiënten, familie, mantelzorgers, vrienden, buurt- en dorpsgenoten, jong en oud. Loop gerust eens ‘zomaar’ binnen om een kopje koffie of thee te drinken in ons Inloophuis met rustige binnentuin.

Alles kan: deelnemen aan activiteiten, ervaringen uitwisselen, op verhaal komen, naar het spreekuur van een professioneel deskundige, praktische en sociale hulp vragen of juist even helemaal niet met ziekzijn bezig zijn. U bent welkom tijdens onze vrije inloop op dinsdag en donderdag (11.00-16.00 uur). Een overzicht van onze activiteiten is te vinden op de website.

Voor meer informatie of opgeven: Inloophuis Groesbeek, De Mallemolen, Kloosterstraat 11, 6562 AT Groesbeek. Tel: 06-13321531 (di, woe, do). Mail: [email protected]. Website: www.inloophuisgroesbeek.nl

Het Inloophuis is er niet alleen voor Groesbeek, maar ook voor omringende dorpen als Millingen a/d Rijn, Beek-Ubbergen, Ooij, Leuth, Kekerdom, Heumen, Malden, Mook, Molenhoek, Middelaar, Milsbeek, Gennep, Ottersum.

N.B: Heeft u geen eigen vervoer voor de activiteit van 8 september? Neem dan even contact op met het Inloophuis via 06-13321531 of stuur een email.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 13 augustus, 2014 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Inloophuis Groesbeek: wandelen op De Mookerheide

Reageren is niet toegestaan.