Kermis Groesbeek 2014 feesttent De Horst

De Groesbeekse kermis staat weer voor de deur.

Hoppiedance_De_Horst_Kermis_2014-DGB

Van zaterdag 6 september 2014 tot en met woensdag 10 september 2014 is er weer van alles te doen in Groesbeek. Zo ook op De Horst. Bij de feesttent van Cafe Hopmans in De Horst/Groesbeek is er op de zaterdag een groot feest.

Hoppiedance

Op 6 september organiseert Hopmans “Hoppiedance”, met onder andere de Groesbeekse Slam!FM-DJ Rob Toonen. Er is ook een reischeque ter waarde van € 250,- te winnen! Kaarten kosten in de voorverkoop € 5,- en aan de deur € 7,-. Minimumleeftijd is 16 jaar.

Summerland

Op de dagen erna kan men in de feesttent op De Horst genieten van Summerland. Orkest Summerland is reeds een zeer groot begrip in alle Nederlandse zalen, feesttenten en discotheek circuit. De band bestaat uit Jan van Rijswijk (drums en zang), Jody van Zoelen (toetsen en zang), Gary Massarella (Basgitaar en zang), Sjaak van den Heuvel (Leadgitaar en Zang), Frans Hondijk (zang en doedelzak!) en Marloez Lamers, zang.

Summerland is een band dat op ieder feest (van bruiloft tot aan de grootste feesttent) ingezet kan worden. Van wals/polka/tango tot aan de nieuwste hits van dit moment en alles, maar dan ook alles wat daar tussen zit spelen ze. Tevens is Summerland een welgeziene gast bij diverse artiesten die zij in het verleden ook muzikaal begeleid hebben.

Een overzicht (attracties, kraampjes, programma, optredens en overige info) van de Groesbeekse kermis 2014 volgt later op DeGroesbeek.nl. Wij wachten op informatie van de gemeente.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 15 augustus, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter.

Op de horst weten ze wat kermis is kunnen ze in het centrum nog van leren.

wpDiscuz