Kort gemeentenieuws (week 33 / 2014)

Hieronder enkele korte mededelingen vanuit de gemeente.

Gemeente_Groesbeek_logo_2014-GG

Collecten

Van 24 t/m 30 augustus vindt de collecte van Dierenambulance Nijmegen plaats en op 26 augustus de collecte van EHBO Vereniging Beek (alleen in Berg en Dal).

Nevenfuncties college

Per 1 juli is er een nieuw overzicht beschikbaar gesteld van bezoldigde en onbezoldigde nevenfuncties van collegeleden.

U kunt dit overzicht inzien bij de omschrijving van de taken van de collegeleden.

Market Garden herdenking: Marching Music

Onder de noemer Marching Music vindt er een feestelijke taptoe plaats van vijf topshowkorpsen uit Amersfoort, Leiden, Wezep, Ede en Leeuwarden. Zij zullen op 13 september van 19.00 tot 21.30 uur op het marktplein hun muzikale kunsten vertonen. Met een breed repertoire gaan zij u vermaken, van ‘All you need is love’ tot het Wilhelmus, en dat alles met een unieke instrumentale bezetting. Het marktplein zal worden omgetoverd tot een sfeervolle, bij het thema passende, plek. Hoe, dat zal u nog verrassen!

Inmiddels zijn alle Groesbeekse veteranen persoonlijk uitgenodigd om dit bijzondere concert bij te wonen. Wilt u er ook graag bij zijn? Dat kan! Het is een gratis gebeuren en u bent van harte uitgenodigd dit mee te maken. Er worden tribunes met zitplaatsen opgesteld, die vanaf 19.00 uur open zijn. Wilt u een tribuneplek veroveren, dan is het raadzaam om u vooraf aan te melden. Zeker als u gebruik maakt van een rolstoel of anderszins van een zitplaats verzekerd wilt zijn. Aanmelden kan tot 10 september. Stuur dan een mail naar: [email protected].

Volledig programma Market Garden Groesbeek 2014.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl, Gemeente GroesbeekZowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 15 augustus, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
De groene vinger

Nevenfunctie,s of belangenverstrengeling ?

Dat laatse lijstje zullen de heren niet laten zien!

wpDiscuz