Vrienden van de Estafette komen in Groesbeek

Dit jaar vindt het jaarlijks weekend van de Renault-Estafette plaats in de omgeving van Nijmegen.

Renault_Estafette_Groesbeek_sep2014-DGB

In het weekend van 19/20/21 september zullen op landschapscamping “de Zoete Aagt” (Grafwegen, Groesbeek) busjes neerstrijken uit alle windstreken van Nederland en zelfs ook een aantal uit het buitenland. Dit weekend zal in het teken staan van het Romeinse Rijk. Op de rallyborden prijkt dan ook de naam “het Noviomagus weekend”.

Op vrijdagavond zal om 20:00 uur eerst de jaarlijkse jaarvergadering plaatsvinden en op zaterdag wordt er een rondrit georganiseerd door het Rijk van Nijmegen. Op zaterdagavond is er een gezellig samenzijn met een BBQ en op zondagochtend zal er wandeling worden gemaakt in de omgeving.

Iedereen die de busjes wil komen bewonderen is van harte welkom en menig lid zal op enthousiaste wijze vertellen over hun grote liefde, de busjes. De laatste werd begin jaren tachtig op de band afgeleverd. Een nostalgische exemplaar. Velen hebben dit busje ingericht als camper om zo Europa te verkennen. Altijd is er aanleiding tot een gesprek. Wie meer wil weten over dit unieke exemplaar komt gewoon even langs en de koffie staat klaar.

Er is een club waar men terecht kan voor technische zaken en onderdelen. Een club waar iedereen welkom is die een busje aan wilt schaffen. Naast dit weekend wordt er altijd een nieuwjaarsreceptie en een technische dag in april georganiseerd. Of u neemt eens een kijkje op de website www.renault-estafette.nl.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichten

  • Geen gerelateerde berichten


Tags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 1 september, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Robbert B

Och dat zijn die stinkdingen uit de oertijd, leuk dat je er nog 1 hebt maar die blauwe walm die ze produceren vind ik minder.

pfff

loop toch niet zo te zeiken man!! Leuk dat er weer iets naar Groesbeek komt!!

Willem 2

Ik vind Robbert B wel een punt hebben.
pfff ook trouwens.

wpDiscuz