Eerste winkelpanden Dorpsstraat verhuurd

Het gaat hard met de bouw in het centrum van Groesbeek.

Impressie centrumplan winkels. Foto: Brochure centrumplan Groesbeek.

Impressie centrumplan winkels. Afbeelding: Brochure centrumplan Groesbeek.

De eerste contouren zijn al goed te zien en de eerste winkelpanden zijn verhuurd aan Albert Heijn, Etos, De Kaasspecialist, Eye Wish opticiens, Zeeman en Primera. Zij zijn de eerste huurders.

Albert Heijn krijgt een moderne supermarkt met circa 1.700 m² winkelruimte! Het plan biedt ruimte aan zowel kleinere als grotere winkel- en horecavestigingen en bestaat in totaal uit circa 4.000 m² bruto-vloeroppervlakte en wordt ingevuld met winkels, dienstverlening en horeca. Uitgangspunt van het nieuwe winkelcomplex is een modern winkelgebied dat optimaal aansluit bij de behoeften van de inwoners van de gemeente.

Meer informatie

Naar verwachting zullen de eerste winkelpanden medio 2015 worden opgeleverd. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor u in dit nieuwe moderne winkelcomplex? Neem contact op met de heer J.P. Stuurstraat van WPM Verhuur & Relocatie uit Den Bosch. Hij staat u graag te woord. Telefoonnummer: +31(0)73 – 649 15 60. Of stuur een mail naar [email protected].

Kijk ook voor meer informatie hier of op www.wpmgroep.nl

Brochure centrumplan winkeliers Groesbeek (.PDF-bestand).

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: Gemeente Groesbeek

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 18 augustus, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 22 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
stom

Mooi 🙂

piet

Das mooi.en er tegen over komen div panden leeg

www.hanspeters.eu

Precies Piet, alsof dat de Groesbeker blind is de verhuur van de panden staat op het bord.

kel, kel, kel, en wat er weer niet leeg komt te staan!

www.hanspeters.eu

Dat is gewoon de essentie van mijn vragen, waarop ik in ieder geval een antwoord heb gekregen van de GVP, nu nog van het college

ke ke ke

Tsja,gen neejs is ok neejs zulle we mar zegge nie dan.
Ze kunne me wa,ik goi toch nor Pruis vur mien bodschappe.

henk

Ach de kringloop winkel kan in al die lege panden straks aparte afdelingen maken. En de KVW hebben nu eindelijk plek genoeg om hun spullen te stallen.

Die paar panden die leeg komen te staan worden heus wel weer verhuurd,jaren lang zeuren dat het centrum niks is,nu gebeurd er wat en is het weer niet goed.

henk

Maar het is toch zo dat die panden allemaal leeg komen te staan, en niet alleen in het dorp ook in de magrietstraat en op het Nijerf. Ale je het dorp al vol wil krijgen dan moet dat al een keten worden of op franchise basis want een normale ondernemer kan de huur van zo`n pand niet betalen. Geweldig dat het dorp op de shop is gegaan en het zal best mooi worden en er moest iets gebeuren, maar niet ten kosten van.

www.hanspeters.eu

Dat hebben we gezien aan de heren van Groesbeek, van der doelen en de voormalige smederij Rob

Vooral de Heren van Groesbeek als voorbeeld noemen Hans!

piet

En de prinsesenboom zit er een kei leuk
Winkeltje tja de huur was te hoog voor
Die vrouw

henk

zoals met alles is de Groesbeker over geslagen. Maar waarom is er nooit een marktonderzoek gepleegd, wat mist de Groesbeker in zijn dorp? Persoonlijk vind ik dat er genoeg broodjes, friet, en ijstenten zijn. Een cadeauwinkel,betaalbare kleding winkel, smartphone aanbieder. Een Jamin achtige winkel, dierenzaak. Wie zou er nog een winkel kunnen noemen wat hij / zij mist in het centrum.

henk

een kleine Xenos, Action.
Wat denk je dat een Hemmy en de bakker en de kaasboer daar straks blij mee zijn als er een AH zit waar je alles kunt kopen , brood, groente en kaas en nee de mensen steken de straat niet over, wat is er makkelijker dan alles te grijpen in één winkel(supermarkt) Ik hoop voor hun dat ze het redden. Zo niet ga dan als ondernemer praten met de bedenkers van dit nieuwe plan.

piet

Henk en denk jij dat die ontwikkelaar dan met een zak
Geld over de brug komt
Om de kleine ondernemer te onder steunen
Nou denk maar van niet want dat is
Ikke ikke en juist ja de rest kan fijn stikke

Happy

Mooi niet dat de eerst huurders bekend zijn gemaakt .
Wanneer maakt die goede party die hier zo voor heeft lopen lobby bekend dat rest .Waar deze winkels uit kommen leeg komt te staan .En kom nou niet met smoesje dat het daarom te doen was .Want die sprookjes geloven de inwoners niet meer in.
Ben benieuw of de verkoop van de appartementen ook zo snel gaat pffff

Piet

Groot gelijk dat de zeeman naar dorp gaat, wie wil er nu nog in de magrietstraat zitten

dn sniekhoas

Ik snap niet waarom ze de winkels in de margrietstraat niet platgooien en daar een mooie supermarkt bouwen, stekkenberg is een bloeiende wijk met nieuwe huizen en een nieuwe school! Daar moet toch gewoon een supermarkt zijn??

nou....nou

@dn sniekhoas.
d’r zit al een Aldi en Lidl in het dorp.

stekkenberger

nou….nou Uit welk schijtgat kom jij dan grapjas.

wpDiscuz