Nederlandse Wijnfeesten Groesbeek 2014

Van 26 september 2014 tot en met 28 september 2014 worden in Groesbeek weer de Nederlandse Wijnfeesten georganiseerd.

groesbeek_promotie_wijn-rw-dgb

Wijn, wijnbouw en feest. Proef en geniet ervan in Wijndorp Groesbeek. Achter de schermen wordt gewerkt aan de achtste editie vol met verrassende wijnen en spijzen, sfeervolle muziek en mooie momenten.

Programma

Het conceptprogramma van de Wijnfeesten 2014 staat onder aan dit artikel. Er zijn in het weekend verschillende dingen te doen: onder andere de internationale wijnmarkt, wijnworkshops, streekmenu en een 80’s en 90’s party.

Open Wijngaarden

Daarnaast openen vier van de Groesbeekse wijngaarden op zaterdag 27 en zondag 28 september van 13.00 tot 18.00 uur hun deuren voor een gastvrije ontvangst van een ieder die geïnteresseerd is in de Nederlandse wijnbouw of graag een keer de bekroonde Groesbeekse wijnen wil proeven. De wijngaarden zijn voor een ieder gratis te bezoeken.

Vriend van de Wijnfeesten

Voor voordeeltjes kunt u “Vriend van de Wijnfeesten” worden. Indien u Vriend van de Wijnfeesten wordt kunt u tegen betaling van 1,- per proefmaatje de wijnen op de wijnmarkt en in de wijngaarden proeven. Vriendenkaarten kosten € 10,- per persoon en zijn twee dagen geldig. Indien u een wijnworkshop boekt, bent u automatisch Vriend van de Wijnfeesten. Overige voordelen: gratis proefglas, een gratis Groesbeeks proefmaatje wijn, gebruik pendeldienst, gratis lot waarmee u kans maakt op een Europese wijnreis, gratis Groesbeekse Wijnfietsroute, een voordeelbonnenboekje etc.

Informatie en tickets Wijnfeesten Groesbeek 2014

Programma Nederlandse Wijnfeesten 2014.
Tickets Nederlandse Wijnfeesten 2014.

Meer info op www.nederlandsewijnfeesten.nl.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl, Website Nederlandse WijnfeestenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 24 augustus, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 10 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
henk

ik neem aan dat de vriendjes van de gemeenteraad al “vriend van de wijnfeesten zijn “

Groesbeker

Let op, met de kermis moet het hele centrum open blijven en moeten de kinderen maar uitkijken als ze het kermisterrein afstuiven maar met de wijnfeesten mensen…dan mag en kan alles van de Gemeente Groesbeek en wordt het hele centrum dagen afgesloten voor dat volk dat meent iets meer te zijn dan de rest..te belachelijk voor woorden!
Laat ze die hele wijnfeesten lekker ergens op de Colonjes ofzo houden, dan hebben de echte Groesbekers er geen last van..

De Buurman

We hebben al genoeg overlast van meneer Rekstokje en zijn vriendjes!

Die kwal kan beter vertrekken met zij onzin verhalen

Er zijn genoeg mensen die inmiddels weten hoeveel deze onzin kost en verder niks oplevert voor Groesbeek

de nachtboswachter.

Buurman wie bedoeld u precies met meneer Rekstokje

joke
In De Gelderlander stond gister bij “Lekker-Cultuur-Natuur-Historie”: Van alle moois van Groesbeek nippen te lezen. Gaat over de Groesbeekse Wijntoer op 13 en 14 september a.s. Laatste zin in dat stuk is: De terugreis gaat door de betoverende natuurgebied De Bruuk, dat met z’n orchideeën en nachtegalen het slotakkoord vormt van de Wijntoer. Orchideeën zijn er nu niet meer te zien, de nachtegalen zullen zich dan ook wel niet laten horen met een trein vol mensen… Honden mogen niet loslopen, fietsen en met je brommer er door heen mag ook niet, je mag niet op paden lopen waar het niet… Lees meer »
kloeke

@joke….sjakie regelt dat wel ff…

de nachtboswachter.

denk je nou joke dat Staatsbosbeheer dat jou uitlegt die houden zich gewoon dom.dat regelen ze op anderen tijden

De Buurman

@boswachter Rekstok is die adgekeurde sportleraar die ze vervroegd naar huis hebben gestuurd

Ook daar kon men niks met die man

de nachtboswachter.

O ja zeg die ook altijd fiets en overal bij is als er wat valt te verdienen met weinig inzet voor de gewoner burgen Sorry maar ik wist het echt niet nogmaals sorry GVP.

kloeke

Was die subsidie 150.000 euro?

wpDiscuz