Wijkavond rond ‘t Groeske op dinsdag 26 augustus

Op dinsdagavond 26 augustus is een wijkavond rond park het Groeske waarbij plannen worden gemaakt voor een parkfeestje eind september of begin oktober. Iedereen die wil meedenken en meehelpen is heel welkom! De wijk organiseert het parkfeestje om het nieuwe park in te wijden als ontmoetingsplek voor de wijk.

De herinrichting van buurtpark het Groeske vordert gestaag. In de uitgegraven beek begint water op te wellen en voorzichtig aan weer te stromen. En al is het park nog niet klaar komende maand, het hoofdontwerp is dat dan wel. Een feestje biedt een mooie gelegenheid het vernieuwde park te verkennen. Ook zullen er tekeningen en maquettes worden vertoond van hoe het straks gaat worden als de inrichting helemaal af is.

Plan is bij het parkfeestje een open podium te organiseren en een proeverij met lekkere hapjes gemaakt door wijkbewoners. Ook komen er kampvuurtjes om broodjes en marsmellows te roosteren en natuur- en knutselactiviteiten voor kinderen. De organisatie zoekt daarbij extra vrijwilligers, bij het opbouwen van de feesttenten, bemensen van de bar of het begeleiden van de activiteiten met kinderen. Ook zoeken we nog mensen uit de wijk die het leuk vinden iets te koken of bakken voor het feestje.

UITNODIGING: Wilt u meehelpen of meedenken? Kom dan langs op 26 augustus! De voorbereidingsavond is van 19.30 tot ca. 21.00 uur in de Adelbrecht-Windekindschool, Cranenburgsestraat 112a in Groesbeek. Mailen kan ook naar: [email protected].

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 25 augustus, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
piet

Jammer dat dit samenvalt met de huldiging van jasper op het dorpsplein en bij de treffers

Hans

Voor sommigen misschien wel!

de nachtboswachter.

Piet je kunt toch langs beiden gaan of je gooid een euro op kop of munt en dan mag jij zelf kiezen.

wpDiscuz