Alex ten Westeneind (GJS Millingen) in “Dorpsplein”

In het kader van de (politieke) samenwerking met Millingen en Ubbergen is Alex ten Westeneind uit Millingen zondag 31 augustus te gast in het Dorpsplein.

Hij is daar fractievoorzitter/lijsttrekker van GJS, de politieke partij voor gemeente-, jeugd- en sportbelangen. In het Dorpsplein zullen tot eind van dit jaar zo nu en dan politici uit de beide andere gemeenten centraal staan. Elke Pastoors (PvdA-Millingen) en Paul Ekelschot (CDA) waren al eerder te gast. Het is de bedoeling dat omroep WFM datzelfde doet met politici uit Groesbeek.

Aan de orde komt uiteraard de fusie. De verkiezingsdag van 19 november. De naamgeving. Is GJS een specifiek Millingse partij? Maar zeker ook aspecten die in het verkiezingsprogramma vermeld staan of erin opgenomen gaan worden. Komt er een politieke aardverschuiving in 2015 met 23 raadsleden? Ten Westeneind stelt zich nader voor in dit programma dat zondag uitgezonden wordt om 13.00 uur (tot 14.00 uur).

Herhaling dezelfde dag van 18.00 uur tot 19.00 uur.

Info over de verkiezingen staat aan de rechterkant van deze site, onder het kopje “Gemeente verkiezingen”.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 25 augustus, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 9 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter.

Hallo Alex ben benieuwt wat je te vertellen hebt over de Jeugd van tegenwoordig kom je met een oplossing of blijft het bij praatjes vullen geen gaatjes ik zal luisteren als het bos niet roept.Hoog achtend de Nachtboswachter.

www.hanspeters.eu

Ja ik wil niet overal commentaar op hebben, maar nu toch wel effe. Aan die kant van de gemeente hebben ze toch WFM, ik heb nog geen uitnodiging gehad van die omroep. Verder hebben we een persbericht aan de Rozet gestuurd en die is niet geplaatst. Kortom …..

Kruimeltje

Quote “ik wil niet overal commentaar op hebben…”
Dat lukt je anders aardig.

www.hanspeters.eu

Ik denk dat de waarheid verteld mag worden

jouw ook

@kruimeltje, jouw lukt het ook aardig om weer commentaar te leveren op je rivaal.

juustem

Ben benieuwd of er in het verkiezingsprogramma van GJS net zoveel over Groesbeek wordt geschreven als de GVP heeft opgenomen over de gemeente Ubbergen en Millingen.

Realist

@kruimeltje, jij bent zelfs zo sneu dat je ook op de Gelderlander alles afspeurt of er ook maar iets over Hans Peters op staat. Om vervolgens iets op te merken wat totaal niet over het onderwerp gaat. Als je maar kan afkraken. Hoe treurig kun je zijn? Misschien ergens hulp zoeken? Er is vast wel iets te vinden voor mensen met obsessief gedrag.

Henk
Dat noemen ze samenwerken, en nu komt het dus alleen vanaf de Groesbeekse kant en probeert de lokale omroep Groesbeek het voortouw te nemen door een balletje op te gooien in de MUG, maar de MUG is niet alleen Groesbeek. idd. waarom komt de andere kant WFM ook niet met een programma over Groesbeekse raadsleden / fractieleden. p.s. bij “op de Stip” komen misschien straks ook de wedstrijdverslagen van de hele MUG gemeente, sorry maar daar zit ik niet op te wachten op een verslag van Millingen tegen lutjebroek of een VVLK , SVO of BVC. En dat zijn alleen… Lees meer »
de nachtboswachter.

Ja wie is hier slim kruimeltje want je bent toch er zelf bij om op zijn mening te reageren en vaak heeft hij ook nog gelijk ook en een ieder denkt te weten wie kruimeltje is maar als je het weet kun je je zelf wel voor de kop slaan om dat men er allemaal naast zit.Hij is zo slim als een Vos.

wpDiscuz