Cursus over paddenstoelen en bomen

Komende herfst organiseert “Bomen en Mensen, buitenactiviteiten en natuurinspiraties” een aantal “bos, bomen en paddenstoelen”-ontdekkingstochten (5x) in een hopelijk kleurig en geurig herfstbos.

De data zijn: 19 en 26 september, 17 en 24 oktober, 14 november. Steeds startend om 14.00 uur en einde rond 17:00 uur. We sluiten daarna af met een drankje (voor wie wil), waardoor men uiterlijk 18:00 uur klaar is. Alle middagen worden in de omgeving Groesbeek-Mook-Nijmegen georganiseerd en als deelnemer kun je een gebied in de omgeving aandragen waar je graag wilt kijken naar paddenstoelen, bomen en de samenhang tussen deze soorten.

Opgeven is mogelijk vóór 12 september 2014 via deze link. Kosten voor de hele cursus zijn € 100,-. Voor mensen die eerder een cursus bij Bomen en Mensen hebben gevolgd is er een korting van € 10,-. De paddenstoelencursus gaat door bij minimaal 4 deelnemers, er kunnen maximaal 8 mensen meedoen.

Zie voor overige informatie de website van Bomen en Mensen: www.bomenenmensen.nl of bel naar Lieke Vullings: 024-3778885.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 27 augustus, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter.

Ja tegenwoordig heeft men voor ieder onderwerp wel een Cursus anders maakt men er een cursus van.Daarbij als men niet op schiet dan zijn er op deze data nog maar weinig paddenstoelen om dat ze nu al de grond uit schieten als je oog voor de natuur hebt Lieker door deze regenval en het vroeg zijn van de herfst om dat alles enkele weken vroegen is.En let maar op ga nu maar kijken in het bos ze schieten overal de grondt uit en de bomen zijn ook al volop aan het verkleuren succes.

Koekwaus

Paddo’s jonge!

de nachtboswachter.

Ja die mag je zelf gebruiken dan denk ik dat je de weg niet meer terug vindt Koekwaus en of je nog normaal word is maar af wachten.als je begrijpt wat ik bedoel.

wpDiscuz