[GR2014] Samenwerking GVP, C90 en GJS krijgt gestalte

De Groesbeekse Volkspartij (GVP), Combinatie 90 Ubbergen (C90) en Gemeente-, Jeugd-, en Sportbelangen (GJS) Millingen aan de Rijn hebben besloten om door middel van een lijstverbinding te streven naar een stevige positie in de nieuw te vormen raad met ingang van 1 januari 2015. De datum waarop Millingen aan de Rijn, Ubbergen en Groesbeek één gemeente zullen vormen.

Met behoud van zelfstandigheid wordt inmiddels al intensief samengewerkt in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 19 november a.s. Elkaar versterken en aanvullen en vooral respect voor elkaar moet de basis vormen voor een goede verkiezingscampagne.

De krachten worden gebundeld om een herkenbaar lokaal gezicht te behouden en de inwoners en organisaties in staat te stellen invloed te blijven houden op het bestuur in de grotere gemeente. De lokale identiteit wordt hierdoor gewaarborgd en ook wordt hierdoor polarisatie tussen “oude” gemeenten ten dele voorkomen

De drie partijen zullen gezamenlijk fractieoverleg gaan voeren en veelal zal tijdens raadsvergaderingen één woordvoerder namens de drie fracties spreken.
Eventueel te leveren wethouder (s) zullen op regelmatige basis de fracties informeren.

Informatie over de MUG-verkiezingen staat aan de rechterkant van deze site, onder het kopje “Gemeente verkiezingen”.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 28 augustus, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 9 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
kloeke

Ik hoop dat ze geen stem krijgen……die hele gvp niet.

de nachtboswachter.

Succes maar niet binnen groesbeek vroeger zei men overlopers als je begrijpt wat ik bedoel.

randje-16

als het net zo,n kwallenballen zijn als die van het gvp dan komt het wel goed.

Miep

Beter met elkaar dan tegen elkaar….succes

Sprookje

Voelt Sjaak nattigheid!

www.hanspeters.eu

Nee Sprookje die wil zekerheid. Miep je hebt gelijk in je beter met elkaar dan tegen elkaar. Voor alle duidelijkheid een partij net als die van ons, is niet per definitie tegen elkaar. Wij vinden dat het anders kan, gelukkig zijn er verschillen van inzicht.

juustem

Waar ik bang voor ben is dat partijen elkaar gaan beconcurreren in de aanloop tegen de verkiezingen, maar ze zullen het toch met elkaar moeten doen straks. Discussies moeten inhoudelijk blijven, ik hoop dat het respect onderling gewaarborgd blijft, we zullen zien. En weet, wie met modder gooit heeft zelf vieze handen. De toekomst zal het ons leren.

Als die partijen weten wat die GVP doen, stoppen ze gelijk met samenwerken.
Hoe kun je samen werken met een partij die veel kwaad bloed heeft gezet in Groesbeek.
Of zijn die andere partijen van hetzelfde kaliber als de GVP, dan hebben we nog wat te verduren.

de nachtboswachter.
Nou Ger het is een beetje de ver van mijn bed show schijnbaar moeten ze eerst ondervinden hoe deze club in elkaar steekt ik heb iets Ondekt dat met deze club te maken heeftom het kort te houden het heeft te maken met mijn identiteitskaart verder wil ik er niks over kwijt ik kreeg een tip van iemand die er werkt en dat vindt ik heel triest om in iemand zijn verleden en heden te kijken met het oogmerk hem te remmen en ik laat hier in ook een onafhanklijk onderzoek in stellen.ik ga een deze dagen hierover met iemand… Lees meer »
wpDiscuz