Golftoernooi zorgt voor fantastische opbrengst HDI

Op donderdag 28 augustus organiseerde het Helen Dowling Instituut (HDI) een groot benefiet golftoernooi in samenwerking met de Rosendaelsche Golfclub in Arnhem. De dag heeft ruim 17.500 euro opgebracht.

HDI-directeur Bram Kuiper neemt de cheque in ontvangst. Foto en rechten: Jaro van Meerten.

HDI-directeur Bram Kuiper neemt de cheque in ontvangst. Foto en rechten: Jaro van Meerten.

Het toernooi kende zo’n 75 deelnemers van 19 verschillende bedrijven uit de wijde regio. Het doel van het toernooi was om op een sportieve manier een mooi bedrag op te halen voor het HDI. Dit komt in zijn geheel ten goede aan de psychologische zorg voor mensen met kanker en hun naasten van het HDI in de regio Arnhem- Nijmegen.

Emotionele gevolgen van kanker

Het HDI (voorheen bekend in de regio als Taborhuis) helpt mensen met kanker de ziekte emotioneel te verwerken. De gespecialiseerde psychologen en psychotherapeuten van het HDI richten zich in de behandeling op emotionele, psychologische en relationele gevolgen van de ziekte. Psychologische zorg is nodig omdat de ziekte enorm hard aankomt. Het HDI staat open voor alle mensen met kanker, ongeacht de aard en de ernst van de ziekte, de fase van behandeling of de vooruitzichten. De ziekte heeft niet alleen gevolgen voor de persoon zelf maar ook voor de naasten. Daarom kunnen ook zij bij het HDI terecht. Naast patiëntenzorg verzorgt het HDI scholing van professionals en wetenschappelijk onderzoek.

Voor meer informatie over het HDI kunt u terecht op: www.hdi.nl.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 29 augustus, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Zeer goede actie en dat er nog meer geld opgehaald word voor die mensen.

Sprookje

Kan er ook gegolfd worden voor HDKT.nl?

de nachtboswachter.

Zeker een goede actie ik heb er voor vele jaren terug nog eens een 100 km run voor gelopen in Winschoten en dat bracht toen een leuk bedrag op voor het Taborhuis Dekkerswald.

wpDiscuz