Slopen voor parkachtige omgeving

Op de kop van de Rembrandtweg, waar voorheen onder meer het pand “’t Achterom” was gevestigd, vinden momenteel sloopwerkzaamheden plaats die de weg moeten vrijmaken voor een parkachtige omgeving.

Het gebied vanaf de Rembrandtweg zuidwaarts omvat 8500 m2 en daarvoor is nu een conceptontwerp gemaakt. Dit ontwerp wordt besproken tijdens een informele inloopavond op woensdag 3 september in het clubgebouw van De Treffers.

Tijdens deze avond, die van 19.00 tot 20.30 uur duurt, kunnen aanwonenden en buurtbewoners via een reactieformulier hun mening geven over het conceptontwerp. Van gemeentewege zijn medewerkers aanwezig om het ontwerp nader toe te lichten.

Een ieder die belangstelling heeft, is deze avond welkom.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: Gemeente GroesbeekZowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 29 augustus, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Buurtbewoner

Waarom kan de bijeenkomst niet in het nieuwe Vossenhol?

Henk

zo erg is het niet om bij de Treffers te komen en het is maar 600 meter verderop.

Waarom is hier wel geld voor? De speelruimte voor het Vossenhol moest met sponsorgelden ( lees geld van de ( groot) ouders) bij elkaar geschrapt worden. Was dit omdat het Vossenhol, tegen de zin in van de gemeente weer terug op de oude stek wilde? Wanneer men tegen dit college ingaat moet men op de blaren zitten! Zie Lidl met de parkeerplaats.

wpDiscuz