[Wijziging] Tafel van Twee weer van start

Zondag 7 september start het live-radioprogramma van Omroep Groesbeek, De Tafel Van Twee, weer.

Wiel Lenders, directeur van het Bevrijdingsmuseum vertelt het laatste nieuws over de viering van 70 jaar Market Garden. De nieuwe lijsttrekker van Groenlinks, Jo Coerwinkel, komt vertellen wat deze partij allemaal kan betekenen voor de nieuwe gemeente. Raymond Saedt opent als het ware kermiszondag aan de Tafel van Twee.

Eerder is al elders gepubliceerd dat er aandacht geschonken zou worden aan 28 december, de dag van de slotmanifestatie. Imke de Haas (Berg en Dal) en Kees Heijmans (Groesbeek-Noord) zijn twee leden van een werkgroep die in het programma zouden vertellen op welke wijze afscheid wordt genomen van de huidige gemeente Groesbeek. Echter hebben deze twee personen geen toestemming gekregen van leidinggevende personen van de werkgroep, onder wie (cluster)ambtenaren van de gemeente, om hierover te praten. In plaats daarvoor komt Marcel Poelen langs die gaat vertellen waarom hij sinds een half jaar lid is geworden van Sociaal Groesbeek.

Miel Fransen verzorgt de column en Lisette Cillessen draagt via de piano zorg voor de muzikale omlijsting. Presentatie: Gerrie Janssen en John Peters. U bent zondag welkom in de foyer van de Mallemolen van 11.00 uur tot 13.00 uur. De koffie en thee staan uiteraard klaar.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 3 september, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 7 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
egotripper

Dat is toch dat programma met die 2 presentatoren die zich zelf zooooooo belangrijk vinden dat ze zich zelf liever horen praten dan hun gasten.

Lulpiep

Beste ego… ik weet niet maar volgens mij luister jij naar een ander programma op zondag morgen (muziek express)?

egotripper

beste John, nee

Henk

Bij de omroep zoeken ze nog vrijwilligers, dus bij deze @ego… meldt je aan als jij denkt dat je het beter kunt. Veel plezier a.s. zondag met al die Groesbekers in Millingen.

Willem 2

Henk zei. Veel plezier a.s. zondag met al die Groesbekers in Millingen.
Wat maakt het uit. Straks zijn we allemaal Berg en Dallers.

Henk

Dat is toch niet te hopen. Maar daar kunnen wij als echte Groesbekers wel wat aan doen op 19 nov.

Lulpiep

Gruusbek Bove!!!

wpDiscuz