[Update] Groesbeekse groenteman 3e van Nederland

In de categorie “gevestigde handel” is “De Echte Groenteman Hemmy van Haaren” uit Groesbeek één van de drie finalisten voor de titel “De beste groenteman van Nederland”.

Reden voor een feestje, laat de groenteman weten. “Donderdag (vandaag) en vrijdag krijgt elke klant een gratis bakje salade”. De zes finalisten (drie in de categorie gevestigd en drie in de categorie ambulant) zijn op 1 september 2014 bekendgemaakt. Er waren in totaal 10 halve finalisten (vijf gevestigd en vijf ambulant). Zij zijn de afgelopen periode bezocht door een vakjury. In een eerdere ronde kregen de deelnemers al een zogeheten “mystery visit”.

Als laatste onderdeel van de verkiezing strijden de ondernemers met hun team tijdens de vakwedstrijden op maandag 22 september 2014 bij Rational in Almelo voor de titel ‘De Beste Groenteman van Nederland’. Het belooft een spannende finale te worden, waarin zij drie opdrachten moeten uitvoeren. Sterrenchef en groentenfreak Niven Kunz is dit jaar betrokken bij een van de opdrachten en maakt ook onderdeel uit van de vakjury. In beide categorieën is er een winnaar.

Of de Groesbeekse groenteman de beste van Nederland wordt zal blijken op 30 september 2014. Dan is de beurs AGF Detail in Houten. De wedstrijd wordt georganiseerd door AGF-Detailhandel Nederland (ADN), Centrale Vereniging Ambulante handel (CVAH) en het AGF-Centrum voor Kennis en Ontwikkeling (CKO).

Meer info op www.bestegroenteman.nl

Update 07-10-2014, 22:55 uur
Van Haaren is derde geworden. Landwaart Culinair uit Maartensdijk werd tweede en Gijs van de Hoef ‘inspiratiebron voor smaakvol eten’ uit Veenendaal werd de winnaar.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl, Website organisatie

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 4 september, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 9 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Johan

Knap gedaan, zeg!

Willem 2

Nu nog een stuk goedkoper worden en we zijn allemaal weer klant. Het verschil met de lidl is wel erg groot.
En wat moet je met een kleine beurs.
De inkomens van ouderen gaat weer omlaag. De zorgpremie gaat weer omhoog enz enz. Sorry Hemmy.

de nachtboswachter.

Nou het kan iets duurden zijn maar je krijgt wel kwaliteit en uitleg als je er om vraagt en bij de beste van nederland.

anne

Hemmy was al eerder finalist, voor zover ik me kan herinneren. Het beste bewijs van altijd weer kwaliteit leveren. Chapeau!!

Sjaak

Ik wil het woord “beste” in de titel vervangen door het woord “duurste”. Stop de tijd.

Henk

Als je bij de beste van Nederland hoort dan ben je misschien iets duurder maar het verschil met een Lidl is dan ook goed te zien en te proeven. Heerlijke salade`s die Hemmy heeft, vriendelijk personeel. Ik gun hem de prijs van harte.
Ik ben alleen bang dat met de nieuwe AH die aan de overkant komt dat hij veel klanten kwijt zal raken en dat is jammer.

Succes Hemmy

Lulpiep

In gruusbek bruist het van de Toppers!!! Succes Hemmie.. Gruusbekse groentekel…

de nachtboswachter.

Nou Hemmy je verdient het wat veel mensen niet weten is het feit dat je smorgen.s om 4 op staat en om 5 al in de winkel bezig bent en tel die uren per week die je werkt dan mag je best duurde zijn en van de Aar die de groente brengt vers van de pers.

Klant

Duurste? Nee hoor gangbare groenten en fruit schelen niet veel met de supers. Ik Proef het verschil! Ik hoef nooit geen fruit weg te gooien omdat het niet meer lekker is! ik kan de groenten een week in de koelkast laten liggen en is nog goed, als ik geen zin heb om te koken heb ik een lekkere gezonde maaltijd! Hemmy weet waar het vandaan komt ook niet on belangrijk. Ik houd mijn lijf liever gezond! Hemmy en team succes met de finale.

wpDiscuz