[Foto’s / Video] Holland Ladies Tour 2014

Vrijdag werd de vierde etappe in de Holland Ladies Tour verreden. Start en finish van de 124 kilometer lange etappe waren in Gennep, maar de dames reden ook door Groesbeek.


De Holland Ladies Tour kwam vrijdag door Groesbeek. Foto en rechten: Piet Spanjers/DeGroesbeek.nl.

De etappe werd uiteindelijk gewonnen door de Belgische Kelly Druyts. Zij bleek de snelste uit een kopgroep van twaalf rensters. Druyts bleef in Gennep de Poolse Malgorzta Jasinska en Romy Kasper uit Duitsland voor.

De tour kent in totaal zes etappes. Er doen na donderdag nog 102 rensters mee en de Amerikaanse Evelyn Stevens heeft de leiderstrui met zeven seconden voorsprong op de nummer twee: Lisa Brennauer (DE).

Zaterdag komt de tour door Wijchen. Die gemeente kwam onlangs nog landelijk in het nieuws vanwege de roze vluchtheuvels. De gemeente ontkent dat het een marketingstunt is voor de wielerronde.


Foto’s met dank aan Piet Spanjers!

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl, Website organisatie

Gerelateerde berichten

  • Geen gerelateerde berichten


Tags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 5 september, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Lulpiep

Moi Pietje.. onze huusfotograef uut gruusbeek. da gebankt ziet. da witte he…

Willem 2

Goeie foto’s Piet.

de nachtboswachter.

Nou Piet klasse je zou ook een goede Sportverslaggever kunnen zijn en niet alleen goede foto’s maken je bent een vakman.Do Vissers van de gelderlander kan nog veel van je leren.

wpDiscuz