Onthulling informatiepaneel Antoniuskapel Grafwegen

Op vrijdag 12 september wordt om 16.00 uur aan de Grafwegen een informatiepaneel met zitbank onthuld. Het paneel maakt onderdeel uit van de serie panelen ‘het ontstaan van Groesbeek’, waarvan er inmiddels vier exemplaren zijn geplaatst in de gemeente.

Het nieuwe paneel gaat over de voormalige St. Antonius Abtkapel, die eeuwenlang aan de Grafwegen heeft gestaan op de plaats van de huidige boomkwekerij, maar in de loop der tijd volledig is vervallen en uiteindelijk is gesloopt. Tevens is bij het paneel een bijzonder vormgegeven zitbank geplaatst, waarbij de vorm van de kapel is geïntegreerd in de bank.

Wethouder Theo Giesbers zal bij de onthulling een toelichting geven op de betekenis die de kapel heeft gehad voor de bewoners van Grafwegen en Breedeweg. Een ieder is van harte welkom om de onthulling bij te wonen.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: Gemeente GroesbeekZowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 6 september, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter.

Vraag me af wie straks dit soort onthullingen doet in groesbeek aan gezien Theo zijn vak verstaat denk dat ze hem nog vaak bellen Theo we hebben een probleem.toch leuk voor de mensen op de Grafwegen en ook voor groesbeek.

wpDiscuz