Inloophuis Groesbeek zoekt mensen met passie

Het Inloophuis Groesbeek is er voor mensen met kanker of een andere ernstige ziekte, en hun naasten. Het Inloophuis bestaat nu al weer ruim een jaar en naast de vrije inloopdagen organiseren we diverse ontspannende of informatieve activiteiten en gespreksgroepen.

Binnenkort krijgen we in De Mallemolen meer ruimte ter beschikking, zullen we onze openingstijden uitbreiden en we willen graag ons aanbod aan activiteiten uitbreiden. Daarom zoeken we mensen met PASSIE! Passie voor mensen, gecombineerd met een passie voor bijvoorbeeld (natuur)fotografie, houtbewerking, geschiedenis, muziek of wat dan ook. Het idee is deze passie te delen met de gasten van het Inloophuis in de vorm van een korte workshop of cursus. Alles in een ontspannen sfeer met ruimte voor persoonlijke aandacht. Het Inloophuis zorgt voor de locatie, denkt mee bij de opzet en geeft ondersteuning waar nodig.

Voelt u zichzelf aangesproken, neem dan contact op met Margret Arts op 06-13321531 (di, woe, do) of mail naar [email protected]. Het Inloophuis is gevestigd in sociaal-cultureel centrum De Mallemolen. Kloosterstraat 11, 6562 AT Groesbeek. Internet: www.inloophuisgroesbeek.nl.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 11 september, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Lulpiep

Goed initiatief!

de nachtboswachter.

Waarom rode duimpjes als het positief is ga je school over doen is toch een goed initiatief.

wpDiscuz