4 oktober woonmarkt in het ZOMA-gebouw

Op zaterdag 4 oktober van 11.00 tot 15.00 uur is de Woonmarkt in het ZOMA-gebouw in hartje Groesbeek.

Tijdens de Woonmarkt worden de diverse bouwprojecten in Groesbeek gepresenteerd. Daarnaast zijn er stands om u als bezoeker te informeren en adviseren over alles wat met wonen te maken heeft, van het bouwen van een huis tot de inrichting van de woning. Tijdens de markt is ook aandacht voor duurzaam wonen en de financiële aspecten van wonen. De Woonmarkt is bedoeld voor starters tot ouderen en voor mensen met een zorgindicatie.

Nieuw: bezoek de bouwlocaties

De Woonmarkt is voor u als woningzoekende of belangstellende extra aantrekkelijk, omdat u dit jaar onder leiding van een gids ook een kijkje kunt nemen op de diverse locaties van de bouwprojecten om de sfeer te proeven. Een aantal woningen worden opengesteld zodat u ook binnen kunt kijken en er is vervoer geregeld naar de diverse locaties en weer terug naar de ZOMA.

Een greep uit de bouwprojecten

De nieuwe bouwprojecten zijn heel divers. Het gaat om woningen en appartementen voor de verkoop en de verhuur, in de vrije en de sociale sector. Er zijn woningen waar u een grote keuzevrijheid heeft in de afwerking van de woning. Er zijn ook bouwkavels te koop waar u een huis naar uw eigen wensen en smaak kunt bouwen. Over de volgende bouwprojecten vindt u informatie op de Woonmarkt:

• Bellevue/centrum (koop- en huurappartementen);
• Drulse Beek (koop- en huurwoningen, koop- en huurappartementen, kavels);
• De Heikant (koopwoningen, kavels);
• Hüsenhoff (koopwoningen, kavels);
• De Kuul (koopwoningen, kavels);
• Stekkenberg (koop- en huurwoningen, kavels);
• Park Dekkerswald en Mariëndaal (huurappartementen met zorgindicatie).

Naast deze projecten zijn er uiteraard nog andere bouwplannen in Groesbeek. Als u graag wilt weten welke dat zijn, kunt u dit navragen bij de stands van de deelnemende partijen.

Uiteraard is de gemeente Groesbeek vertegenwoordigd met een stand waarin u kunt zien wat de plannen zijn voor de inrichting van de openbare ruimte in het centrum. Maar ook als u meer wilt weten over de mogelijkheden tot bijvoorbeeld gevelverbetering van uw pand in het centrum, kunt u bij de stand terecht. Daarnaast zijn er stands waar u terecht kunt voor advies over hypotheken, woninginrichting en duurzaam wonen.

Kom ook naar de Woonmarkt in het ZOMA-gebouw in hartje Groesbeek. De entree is gratis.

Zaterdag 4 oktober
Van 11.00 tot 15.00 uur
Spoorlaan 5A, Groesbeek
(Direct achter Scapino en Hema / Marktplein. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid rondom het gebouw.)

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: Gemeente GroesbeekTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 3 oktober, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter.

Ach kom nou 800 euro voor een huurwoning dat kunnen de meesten burgers niet meer op brengen blijf bij 500 per maand dan zit je nog aan 1000 gulden en hou rekening met de toekomst steeds meer mensen zijn de dupe van deze vriendjes politiek en bouw is woningen voor jongeren van rond de 300 euro zodat zij ook straks nog toekomst hebben en het niet meer zien zitten door dit beleid. en deze gang van zaken doen.

Ben.Helder
De opsomming van deze bouwactiviteiten laat goed zien waar de prioriteiten liggen van de huidige coalitie. Leuk als je een dik gevulde portemonnee hebt. Maar wethouders, er is juist een enorm gebrek aan betaalbare huisvesting voor gewone Groesbekers. En die willen ook graag gewoon wonen in Groesbeek. Is dat jullie wellicht in de achterliggende jaren ontgaan? Wat tegelijkertijd opvalt is dat de broertjes Belgers nog steeds een hotel erbij willen bouwen zo valt te lezen bij het onderwerp De Lubert. Wellicht dat de appartementen voorzien in hun bouwhonger. Hotel Bellevue. Kunnen ze gelijk de parkeerkelder ombouwen tot een zwembad. En… Lees meer »
Sprookje

Hoezo gevelverbetering van de panden in het centrum?
Stutten ivm toekomstige leegstand zal je bedoelen!

dream on

Park Dekkerswald…huurappartemeneten met zorgindicatie….. € 1000,= per maand excl.. servicekosten …. excl..gas, licht ,water. Maar dan zit je wel in een bos…. zonder verder enige voorziening.

wpDiscuz