Week van de Opvoeding 2014

Tijdens de ‘Week van de Opvoeding’ (6 t/m 12 oktober) zijn er in Millingen aan de Rijn, Ubbergen en Groesbeek gratis activiteiten voor zowel ouders als kinderen. Graag nodigen we u daarvoor uit.

Aangezien er te veel activiteiten zijn om hier te benoemen, hieronder een kleine greep uit het aanbod. Voor meer informatie en een overzicht van alle activiteiten kunt u de folder (zie hieronder) downloaden. Kijkt u ook eens op www.weekvandeopvoeding.nl of op de website van het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) van uw gemeente.

Voorbeelden van activiteiten

– Vind je het leuk om met andere ouders te praten over je ervaringen met bijvoorbeeld hoogsensitiviteit, mindfull opvoeden of tweelingen? Kom dan naar een van deze themabijeenkomsten.

– Of ga je liever samen met je kind actief aan de slag? Dan zijn de workshops ‘Mijn nieuwe stamboom met mijn stief’, ‘Muziek Op Schoot’ of ‘Mindmappen voor ouders en kinderen’ misschien wat voor jullie!

– Ook kun je kiezen om naar het Opvoedcafé te komen of om een lezing bij te wonen over voeding.

– Je zoon of dochter kan bijvoorbeeld meedoen aan proeflessen sport, zwemmen en spel en voor jongeren is er een wedstrijd van NIX: wie maakt de lekkerste alcoholvrije cocktail?

Aanmelden

U kunt zich (tot 1 oktober) eenvoudig aanmelden via: [email protected]

Folder Week van de Opvoeding 2014 MUG (.PDF-bestand).

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: Gemeente Groesbeek

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 15 september, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter.

Wat kwamen ouders vroeger toch veel te kort.

wpDiscuz