Kort gemeentenieuws (week 38 / 2014)

Hieronder enkele korte mededelingen vanuit de gemeente.

Gemeente_Groesbeek_logo_2014-GG

Gemeentehuis gesloten

Vrijdag 26 september is het gemeentehuis van Groesbeek en de gemeentelijke afdeling in het kulturhus in Millingen in verband met een personeelsuitstapje van medewerkers van de gemeenten Groesbeek en Millingen aan de Rijn voor het publiek gesloten.

Hoorzitting CBB

De Commissie behandeling Bezwaar- en Beroepschriften (CBB) komt weer bij elkaar op maandag 29 september bij de Brandweer, Industrieweg 4, in Groesbeek. De agenda vermeldt van 20.00 tot 20.30 uur een besloten zitting en om 20.30 uur: bezwaar inzake het verkeersbesluit waarbij onder meer de Ruijsdaelstraat in Millingen aan de Rijn eenrichtingverkeer is gemaakt.

Collecte

Van 28 september tot en met 4 oktober vindt de collecte van de Dierenbescherming plaats.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: Gemeente GroesbeekZowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 19 september, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter.

Kijk nou daar waren ze echt aan toe dus 26 september.gaan onze ambtenaren een uitstapje maken met ambtenaren uit Millingen waar kan ik het beste staan om jullie uit te zwaaien de Nachtboswachter kan een van jullie op de Groesbeek het even vermelden en waar de reis heen gaat.

Het beste sta je tussen 2 en 3 uur midden in de nacht in het bos

de nachtboswachter.

Hans weet jij waar ze op stappen.

de nachtboswachter

Hoorden dat ze naar de Leemkuil gingen.

wpDiscuz