Fanfare Jubilate Deo naar Orientalis

In oktober start in Museumpark Orientalis de “Maand van het Woord”.

Museumpark Orientalis. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Museumpark Orientalis. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Gedurende de maand oktober zijn er allerlei activiteiten waarin Communicatie centraal staat. Communiceren doe je niet alleen met woorden maar ook met beelden of muziek. De maand start op 5 oktober met een optreden van Fanfare Jubilate Deo in museumpark Orientalis in Heilig Land Stichting. Fanfare Jubilate Deo is op 20 januari 2002 gepromoveerd naar de afdeling uitmuntendheid. De Fanfare speelt naast muziek voor de concertwedstrijden ook voor elk wat wils, voor jong en oud, muziek voor serenades en gezellige concerten.

Aanstaande zondag zijn er zijn optredens van de fanfare, slagwerkgroep en het leerlingenorkest. Het programma is zeer gevarieerd van samba tot polka, en Amy Winehouse tot de Beatles, van Billy Joel tot Glenn Miller en staat onder leiding van Mariska van Melis.

De optredens vinden plaats tussen 12.00 en 16.00 uur. Museumpark Orientalis is gelegen aan de Profetenlaan 2 in Heilig Landstichting.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 29 september, 2014 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Fanfare Jubilate Deo naar Orientalis

Reageren is niet toegestaan.