[Foto’s] Aanleg rotonde: Hulsbroek gedeeltelijk afgesloten

Een gedeelte van de Hulsbroek in Groesbeek is vanaf 30 september geruime tijd afgesloten voor doorgaand verkeer in verband met de aanleg van rotonde Hulsbroek – De Mies en en fietspad.


Werkzaamheden nabij de Hulsbroek in Groesbeek. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

De Hulsbroek heeft nu een fietspad aan de kant van industrieterrein Mies. De Cranenburgsestraat heeft tot aan de aansluiting met de Hulsbroek twee fietspaden aan weerszijden. Om de verkeersveiligheid beter te waarborgen wordt het tweede fietspad aan de westkant nu doorgetrokken naar de rotonde Kloosterstraat. Daarvoor moet de aansluiting van de Hulsbroek op de rotonde Kloosterstraat aangepast worden. Daarmee is inmiddels begonnen. Het deel tussen die rotonde en de wijk Klompenmaker is daarvoor afgezet. Deze werkzaamheden nemen in totaal ongeveer vier weken in beslag.

Rotonde aanleggen

Daarna gaat de aannemer de rotonde bij de kruising Mies en Hulsbroek aanleggen. Ook dit neemt ongeveer vier weken in beslag. Rond 21 november is volgens planning het project klaar, onverwachte tegenvallers niet meegerekend. Omleidingen worden met grote informatieborden aangegeven. Het geeft enige overlast en daarvoor vraagt de gemeente Groesbeek uw begrip.

Vragen?

Heeft u vragen over de uitvoering van deze werkzaamheden dan kunt u contact op nemen met de uitvoerder van Mouwrik Waardenburg, dhr. J. Bongers op 06-50624534, of met de gemeentelijke toezichthouder dhr. R. Bults; 06-41555377.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: Gemeente Groesbeek

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 30 september, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 8 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Laurens

ja deze rotonde gaat de file en veiligheid daar echt oplossen.

Jammer dat de gemeente hier geld aan uitgeeft. Heb nog nooit 3 auto er zien wachten en tevens lijkt mijn dit een goede overzichtelijke kruising.

Dan zal er ook wel geld zijn om zo’n rotonde bij de zevenheuvelen weg aan te leggen waar er wel de veiligheid en de drukte ermee opgelost kan worden.

Gemeente Groesbeek is op de goede weg

Gerrit

Rotonde op die plek: onnodige hoge kosten.
Je mag er inderdaad maar 50, men rijd er welover het algemeen te hard.
Plaats 2 flitskasten ( leveren nog wat op ) en het merendeel houdt zich aan de snelheid.

Of een routonde bij de onoverzichtelijke kruising als je uit het bos komt. Dat zou pas nut hebben!

de nachtboswachter

Slimme Gerrit en naar verloop van tijd houden ze zich wel aan de snelheid.

Als ze slim zijn wel,of ze moeten te veel geld hebben.

Groesbeker

zijn de ondernemers hier blij mee? Er zit daar een tankstation dat dus zeer moeilijk bereikbaar is gedurende twee maanden.vraag me af hoe men dat heeft opgelost.

Dat tankstation daar hoef je geen spijt mee te hebben, die lichten ons al jaren op met te hoge prijzen (voor zelftank)

Groesbeekerin

ben ik voll jou mening: wat de gemeente hier geld aan uitgeeft!!! maar wij worden van de gemeente dreigende dakloze gemaakt met methoden van vroegen anno 1940!!! Hoe gaat dat nog hin………..

wpDiscuz