The Revolvers in Cafe Bar De Comm

Na het daverende succes van het eerste optreden van The Revolvers in De Comm kon het niet uitblijven of er moest een tweede optreden komen. Op 4 oktober zal de band vanaf 20:00 uur weer een optreden verzorgen.

The_Revolvers_De_Comm-DGB

The Revolvers is misschien wel de beste sixtiesband van Nederland. De afgelopen vijftien jaar hebben ze een ijzersterke live reputatie opgebouwd. Niet voor niets waren ze een week lang de huisband van Radio 2 tijdens ‘Made in the Sixties’ (voorheen De Week van de Jaren ’60).

Vijf mannen gehuld in stijlvolle sixtiesoutfits spelen vol overgave het beste dat de jaren zestig voortbrachten: The Beatles, the Kinks, the Who, the Small Faces, the Monkees en vele anderen. Klassiekers, maar ook onbekende pareltjes, door The Revolvers van de vergetelheid gered. Nostalgie voor de een, lekker loos gaan voor een ander. Sixtiesmuziek zoals die destijds in ‘Swinging London’ geklonken moet hebben.

De kaarten á € 10,- zijn te verkrijgen aan de bar. Ben je niet in de gelegenheid om naar ons toe te komen, reserveren kan ook, maar op is op en nog beperkt beschikbaar, dus wees er op tijd bij.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 1 oktober, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Lulpiep

Da het Fiemke wel wer mog goed geregeld! top jonguh!!!

wpDiscuz