Nationaal MS Fonds zoekt extra collectanten

Het Nationaal MS Fonds zoekt voor de MS Collecteweek van 17 november tot en met 22 november extra collectanten. Er zijn meer handen nodig om bij iedere voordeur te kunnen aanbellen.

Barbara_Harterink_kinderen_MSFonds-DGB

Eén op de duizend Nederlanders krijgt de diagnose MS. Jaarlijks komen er 300 nieuwe mensen met MS bij. MS is de meest voorkomende invaliderende aandoening onder jongeren in Nederland.

Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven met MS. Het opgehaalde collectegeld wordt besteed aan onderzoek (voor een beter leven nu en een toekomst zonder MS), begeleiding en voorlichting. Het Nationaal MS Fonds ontvangt geen subsidies van de overheid en is volledig afhankelijk van donaties, giften en sponsoren. U kunt het fonds ook steunen door een gift over te maken naar giro 5057 te Maassluis.

Wilt u zich aanmelden of meer informatie? Kijk op www.nationaalmsfonds.nl. Of neem contact op met Pamela Zaat, landelijke coördinator van de MS collecteweek: 010-5919839 of [email protected]FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 2 oktober, 2014 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Nationaal MS Fonds zoekt extra collectanten

Reageren is niet toegestaan.