Duurzame Huizen Route in MUG-gemeenten

Zaterdag 25 oktober vindt in heel Nederland de Duurzame Huizen Route plaats. Dat betekent dat mensen die in een duurzaam huis wonen, hun huis openstellen voor geïnteresseerden die een bezoek willen brengen en die graag geïnformeerd willen worden over wat er allemaal mogelijk is om hun woning energiezuinig of -neutraal te maken.

GroenLinks wil daar graag aan meewerken en vraagt inwoners van Millingen a.d. Rijn, Ubbergen en Groesbeek zich aan te melden als zij mee willen doen. Op zaterdag 25 oktober biedt u anderen de mogelijkheid tussen 12.00 en 16.00 uur langs te komen om zich te laten informeren over wat er allemaal aan uw woning gedaan is.

Daarbij kan het gaan om zonnepanelen, spouwisolatie en alle andere zaken die mogelijk zijn om het wonen aangenamer, goedkoper en duurzamer te maken. Het is leuk om andere mensen met uw enthousiaste verhalen te stimuleren ook aan de slag te gaan.

Wilt u meedoen? Geef uw naam, adres en telefoonnummer op vóór 15 oktober per mail: [email protected] en wij maken een overzicht op onze site van de huizen die bezocht kunnen worden op zaterdag 25 oktober tussen 12.00 en 16.00 uur. Alle mensen die hun huis openstellen krijgen die zaterdag als waardering een leuke verrassing van GroenLinks thuisbezorgd!

Nieuwe gemeente verkennen per fiets

GroenLinks wil inwoners van de gemeente die na de herindeling ontstaat graag kennis laten maken met elkaars mooie natuurgebieden en andere bijzondere plekken. Op zaterdag 18 oktober wordt er door Groesbeek gefietst. Belangstelling?

Meer informatie over beide activiteiten vindt u op de site van GroenLinks: groesbeek.groenlinks.nl

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 2 oktober, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter

En wat doen we met de duurzame leegstand in de Regio.

buisje

Is de route nou duurzaam of betreft ‘t de huizen die duurzaam zijn ??

Een spatie meer of minder kan veel veranderen…….

wpDiscuz