Feestelijke opening Bibliotheek op School

Op woensdag 1 oktober hebben alle kinderen meegewerkt om de Bibliotheek Op School (kortweg BOS) in het Voorzieningenhart op de Stekkenberg feestelijk te openen.

De 4-jarige Amanda van Doorn verrichte de openingshandeling. Nadat alle kinderen het boek FEEST in een lange rij, beginnend bij groep 8 tot en met groep 1, doorgegeven hadden, zette zij samen met de leesconsulent van bibliotheek Groesbeek dit allerlaatste boek in de bibliotheekkast. Onder luid applaus was de bibliotheek hiermee officieel geopend. Vervolgens werden alle groepen rondgeleid, werd er kennisgemaakt met de vrijwilligsters die bij de bibliotheek op school werkzaam zijn en kregen alle kinderen een pasje en een cadeautje.

De Bibliotheek Op School is een samenwerking tussen de Groesbeekse bibliotheek en basisschool Op de Heuvel. Iedere woensdagmiddag na schooltijd van 14.00 tot 16.00 uur kunnen kinderen en hun ouders die in de wijk wonen terecht in de bibliotheek.


Foto’s via Bibliotheek Groesbeek.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 2 oktober, 2014 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Feestelijke opening Bibliotheek op School

Reageren is niet toegestaan.