Stekkenbergs Pruuvenement komt eraan

Oude en moderne (streek)gerechten, kookles, wedstrijden voor de smaakpapillen, een gezellige marktsfeer, koorklanken, een sferemoniemeester…!

Stekkenberg_Pruuvevenement_2014-DGB
Klik hier voor de flyer in .PDF-bestand.

Dat is in één zin het recept van het Stekkenbergs Pruuvenement op 11 oktober a.s. van 15.00 uur tot 20.00 uur bij het voorzieningenhart Op de Heuvel in Groesbeek-Noord.

Jong en oud, groot én klein, iedereen is welkom om te ervaren wat de kracht en gezelligheid van dit (vernieuwde) stukje Groesbeek is. Ontmoeten, proeven, een drankje drinken, herinneringen delen die de oude streekgerechten oproepen, of juist inspiratie opdoen met gerechten die u nog niet kent. Voor de snoeperds onder u: ook de zoete kant komt aan bod.

Wijkbewoners kruipen achter de kookpannen om de streekgerechten te maken, en bemensen de verschillende eetkraampjes die u zult aantreffen. Daaronder ook de befaamde Gerrit Peters en zijn riefkuukskes. Verschillende Groesbeekse ondernemers dragen dit sociale smulevenement ook een warm hart toe en zorgen voor extra voorraad met hun lekkernijen, t.w. dikkemik grill &eetbar, lunchroom De Kroon, Buurtsupermarkt Breedeweg, Wijnboer Leon de Beijer, Slijterij Borgers, Groenteman Hemmy van Haaren en Hans de Bakker.

U kunt zich tijdens de middag verder inschrijven voor een basisworkshop stamppotten maken. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Voor wie wil wordt er een vervolg georganiseerd na het Pruuvenement, bij voldoende animo. Er zijn wedstrijden voor groot en klein waarin smaken en gerechten een hoofdrol spelen en het koor History Sound treedt ‘s avonds op. De kleintjes kunnen cupcakes versieren, geschminkt worden, lekker spelen in het speelgedeelte buiten of op een springkussen dollen.

U kunt op vertoon van een strippenkaart gratis proeven van de streekgerechten bij de speciale proefkraam. Bij de andere kramen kunt u terecht voor diverse happerijtjes á 50 cent per stuk. Strippenkaarten zijn verkrijgbaar van 6 strippen (€ 2 ,-. Incl. twee gratis proeverijtjes) of 12 strippen (€ 4 ,-. Inc. 4 gratis proeverijtjes). De strippenkaart kunt u op de dag zelf ter plekke aanschaffen.

Op het gezellige terras en in de horecahoek in het gebouw kunt u terecht om even bij te komen van alle indrukken en smaaksensaties die u heeft opgedaan. Daar worden consumpties tegen redelijke prijzen geschonken.

We zien u graag op 11 oktober! In het hele weekend (vanaf 10 oktober 2014) is er bij het voorzieningenhart van alles te beleven. Klik hier voor het eerdere bericht omtrent de feestelijke opening van het voorzieningenhart.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl.

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 9 oktober, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter

Zou het wijntreintje ook kunnen rijden voor mensen die graag komen of het busje die moeilijk te been zijn en dan de opstap tijden nog vermelden.op de groesbeek centrum horst bredenweg denk dat veel mensen er gebruik van maken.DANK U.

Lulpiep

Ik heb in de krant nog geen horeca vergunning aanvraag voorbij zien komen? Dus mag er wel alcohol geschonken worden?

de nachtboswachter

Het mag wel ach ge er mar nie zat gort liggen vallen Lulpiep.

Lulpiep

Succes op de Boan!!!

wpDiscuz