Slagwerkfestival Fanfare Wilhelmina 2014

Muziekliefhebbers opgelet! Zondagmiddag 12 oktober staat bij Wilhelmina in het teken van slagwerkmuziek. De zesde editie van het jaarlijkse slagwerkfestival staat dan op de agenda.

Slagwerkfestival_Fanfare_Wilhelmina_2014-DGB

De organisatie van het slagwerkfestival is in handen van de slagwerkgroep van muziekvereniging fanfare Wilhelmina. U kunt deze zondagmiddag genieten van drie verschillende slagwerkgroepen, met elk een gevarieerd programma. Van snelle snaredrums tot moderne melodische klanken.

De malletband van muziekvereniging Excelsior uit Cothen zal de aftrap doen. Deze malletband staat onder leiding dirigent Marcus Wiebenga. Later op de middag zal Marcus Wiebenga wederom het podium betreden, aangezien hij ook de muzikale leiding heeft bij slagwerkgroep Wilhelmina.

De slagwerkgroep van muziekvereniging D.E.S. uit Leuth, onder leiding van Wiljan Gerritsen is eveneens te gast in Groesbeek, en als tweede aan de beurt. De slagwerkgroep van muziekvereniging Wilhelmina sluit de middag af.

U bent van allen hartelijk welkom bij het slagwerkfestival op zondag 12 oktober in het repetitielokaal van muziekvereniging fanfare Wilhelmina, Kloosterstraat 7 in Groesbeek. Aanvang van het slagwerkfestival is 13.00 uur. De zaal is open vanaf 12.30 uur. De entree is gratis.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 4 oktober, 2014 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Slagwerkfestival Fanfare Wilhelmina 2014

Reageren is niet toegestaan.