Theo Giesbers in “Tafel van Twee”

Zondag 5 oktober is er weer een uitzending van het live-praatprogramma de Tafel van Twee.

Te gast is Theo Giesbers (VOLG) die binnenkort afscheid neemt als wethouder en ook niet in de raad zal terugkomen. Met hem een gesprek over zijn politieke loopbaan en het afscheid. Jan Poelen staat vermeld als nummer 2 van de CDA-lijst bij de komende verkiezingen. Met hem juist een gesprek over het doorgaan in de politiek. Dat doet hij in het bijzijn van de jongere Hannie de Jong, de nummer drie van die lijst.

Joop Verstraaten en Willy Thijssen komen ook even langs. Zij vertellen wat over de aanstaande Kelsdag. Olaf Fase uit Groesbeek vertelt over zijn muzikale drumactiviteiten. Hij drumt namelijk bij de landelijk bekende slagwerkgroep Slagerij Van Kampen. En als er nieuws is over het bestuurlijk functioneren van de schutterij op de Horst dan staat dit onderwerp eventueel ook op de agenda van de programmamakers. Want intern is er daar iets aan de hand.

De column wordt verzorgd door Diny Kuypers en de muzikale omlijsting wordt verzorgd door de saxofoongroep Kleptomania. U bent weer welkom in de Mallemolen van 11.00 uur tot 13.00 uur waar de thee en koffie klaar staan. Presentatie Gerrie Janssen en John Peters.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl.

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 3 oktober, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter

Theo wens je nog vele jaren in gezondheid en je hebt je best gedaan je bent een begrip voor Groesbeek.en Jan weet niet van ophouden in de politiek.

happy

Mooi radio prog
Alleen jammer dat altyd bij huub en zoontje
Gehouden wordt
Ga ook eens na en ander kroeg of buurt huis

wpDiscuz