Back to the 70’s met BC D’n Blauwe Walm

Vijf jaar geleden een laaiend succes, dus denkt BC D’n Blauwe Walm: ‘tijd om het weer eens te doen’.

Zij maakt op zaterdag 18 oktober van de feesttent een bromfietsparadijs. Het oude roest wordt uit de schuren gehaald en is die middag te bekijken, zaterdagavond is er een grootse reünie met muziek uit de jaren 70.

De Groesbeekse band Back to Life staat garant voor stemming, kriebels in de buik en heimwee naar de goede oude tijd. De tijd dat wij en onze brommers nog jong waren en we net zulke domme streken uithaalden als de jeugd van nu. Zaterdagmiddag om 14.00 uur is de tent open en kan je onze brommertjes “waar we nog bijna elke week op rijden” bekijken. Voor een goed advies of gesprek is altijd wel iemand aanwezig. Om 17.00 uur stopt de show.

Vervolgens begint ‘s avonds om 20:00 uur de reünie. Back to Life speelt de sterren van de hemel en geeft je het gevoel dat je weer terug bent in de jaren ’70. Iedereen is daarbij van harte welkom. Is je clubje verwatert en heb je oude kennissen lang niet meer gezien? Een mooie gelegenheid om je vergeten vrienden weer eens op te snorren en samen herinneringen op te halen van toen.

Reken maar dat het leuk wordt! In de tent op het Marktterrein te Groesbeek.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 3 oktober, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 17 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter

Ja dat waren nog eens mooier tijden zelfs had ik in die tijd een Flandria Sport bromfiets en heb er eigenlijk weinig van mee gekregen was vaak in den vreemden zeg maar op reis.

Dit lijkt me heel erg leuk.
Succes mannen.

Gerrit

Entree ????

Denk dat deze reizen dan wel heel ééééééntonig waren, of niet Nachtboswachter.

Lulpiep

Schandalig!!! Dat dit in een tent plaats vindt… der moest geen hond komen. De Linde en de Hoeve verkeren in zwaar weer en wat gebeurd er… een paar kneuzen zetten een tent neer met geld van “papa” Gerrit.. en waarom… om de organisatie van Tirolerfeesten een Hak te zetten… Bah!!! waar moet het toch heen.. In plaats dat men samen werkt.. nee.. ze willen weer hun eigen feestje!!!

Leol

Nachtboswachter dat waren volgens mij het meeste enkele reisjes

treffers 2

eerst verzamelen bij jamin en dan met zun alle naar de tent.

theo
lulpiep wat lul je nou ,die tent die staat er het hele weekend,anders staat ie op zaterdag leeg. dus een mooi alternatief voor de blauwe walm. Daarbij weet jij nergens van want er is wel degelijk om samenwerking gevraagd maar de andere party wilde hun eigen feestje. Een heel goed idee ,om zoiets te organiseren , gebeurd er tenminste nog eens wat in Groesbeek. Je hebt zeker conecties met de andere partij omdat je zo negatief bent. met de kermis en carnaval gaat men ook naar de tent, ga jij lekker zelf naar de hoeve of de linde mischien hadden… Lees meer »
Gerrit

Die gasten van het tirolerfeest wilden ook het schlagerfestival een hak zetten lulpiep of benje dat vergeten.

Lulpiep

Het schlagerfestival een hak zetten.. gerritje… volgens mij is het anders gegaan.. juist de doelgroep die naar het alternatief gaat.. gaat ook niet naar het festival in heuvelland.. dus totaal geen concurrentie.. en theo derks.. welke theo zegt ie ook niet.. zijn er zoveel hier… ik heb geen connecties met die lui van het tirolerfeestje… ik ben neutraal hierin.. maar vindt dat er tegenwoordig teveel georganiseerd wordt… er wordt niet eens aan de plaatselijke horeca gedacht.. die heeft het al moeilijk zat… nogmaals.. hoop dat het bere koud is en dat er gen man kumt..

Fred

Hulp zoeken lulpiep !

Knorretje
Hoi Lulpiep Aller eerst Theo je heb gelijk met schlagerfestival ze hebben niet kunnen winnen .Toen zijn ze maar gestart met en tegen schlagerfestival (ze hebben half Millingen uitgenodigd voor die avond zelfs met vervoer) Over je opmerking Lulpiep dat de twee disco ondernemers hierbij nadeel ondervinden klopt ook niet .Het Tiroler feest wordt bij 1 van de disco gehouden .De ander doet de wijnfeesten .Dus zo erg zal wel niet zijn toch wat je roept ? .Daarbij meschien hebben deze mensen wel gevraag of ze mee wilden doen met dit feest . Dat weet wij toch niet of ji… Lees meer »
De groene vinger

Ja een feest zonder geld van de burger.

En geen strijkstok effect voor de heren van het dropsplein

Het kan dus !

Lulpiep, lees het stukje van Knorretje eens heel goed en zwijg. Dat de horeca het moeilijk heeft valt wel mee, en als de drankjes niet zo duur waren zouden nog meer mensen een bezoekje aan de horeca brengen.

Miep

Lijkt mij een leuk dagje te worden, ik begrijp niet wat die
‘lulpiep ‘nou weer te zeiken heeft… heeft hij misschien geen gratis kaartje gekregen dat hij zich zo moet afreageren?

Lulpiep

Wette we ut om get… regels Miepke.. de gemeente heeft een vergunning afgegeven voor dit evenement terwijl er wettelijk binnen drie weken geen twee evenementen op dezelfde locatie mogen plaats vinden. Foutje van de heren op het dorpsplein.. zoveelste… snap je.. daarom ben ik hier zo fel op!!!

anti lulpiep

‘t was kei gezellig zonder die lulpiep 🙂

wpDiscuz