Kaartverkoop ‘Lekker Lache’ 2014 gestart

Zaterdag 1 november wordt het weer heerlijk lachen in Zaal Wilhelmina aan de Pompweg 2, Groesbeek. De allerbeste tonpraters zullen weer op het Groesbeeks podium verschijnen. Hans Verhoeven pakt weer eens flink uit met vele nieuwe gezichten. Ook mogen oude bekende natuurlijk niet op deze avond ontbreken.

Nieuw is Ad Vermeulen uit Chaam. Hij is de nieuwe Brabants Kampioen en won daarbij ook nog eens de publieksprijs. Winnaar van de Zilveren Narrekap in Helmond bij de Keienbijters maar ook winnaar van vele andere buutkampioenschappen zoals bijvoorbeeld die in Malden. Een vaste waarde op het programma mag Rob Scheepers genoemd worden. Na zijn buuts ‘Jimmy Calypso’ en ‘Tattoo Tonnie’ vroeg iedereen zich af op hij dat niveau kon evenaren. Met zijn nieuwe act als ‘Advocaat Dick’ overtrof hij zichzelf vorig jaar. We zijn benieuwd waar hij dit jaar weer mee komt.

Voor het eerst in Groesbeek is de werkelijke rolstoelgebruiker Maikel van de Berg met een flinke dosis zelfspot. Hij verhaalt over zijn deelname als judoka aan de Paralympics. Hans Verbaarschot en Peter van der Maas stonden enkele jaren geleden ook op het programma als Bolletje Pretvet en Peerke Safari. De organisatie is erg content met hun aanwezigheid weer op het Groesbeeks podium. Hans schrijft ook teksten voor andere prijswinnende tonpraters.

Hans Eijkemans is ook nieuw op het programma en heeft als alterego Hannus verschillende verhalen. We kennen de 100 jarige, dan weer als vrijgezel of als de hippie.

Kaarten á € 12,50 zijn vanaf heden in de voorverkoop bij het VVV kantoor in Groesbeek aan het dorpsplein 1A. Voor groepen van minimaal 8 personen zijn kaarten en plaatsen te reserveren via [email protected].

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 4 oktober, 2014 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Kaartverkoop ‘Lekker Lache’ 2014 gestart

Reageren is niet toegestaan.