Slotmanifestatie voor gemeente Groesbeek: “één en al Groesbeek”

Het college van burgemeester en wethouders wil op zondag 28 december 2014 een slotmanifestatie organiseren, de manifestatie krijgt de naam “één en al Groesbeek”.

Links het tijdelijke logo voor de nieuwe gemeente Groesbeek. Rechts het logo van de zelfstandige gemeente Groesbeek waar men op 28-12 afscheid van neemt.

Links het tijdelijke logo voor de nieuwe gemeente Groesbeek. Rechts het logo van de zelfstandige gemeente Groesbeek waar men op 28-12 afscheid van neemt.

Dit zal het einde van de huidige, zelfstandige, gemeente Groesbeek inluiden. De gemeenten Millingen aan de Rijn, Ubbergen en Groesbeek (MUG) fuseren per 1 januari 2015.

Tijdens de slotmanifestatie moeten alle kernen van de gemeente Groesbeek goed aan bod komen. Deze kernen zullen zich tussen 14:00 uur en 18:00 uur een halfuur lang presenteren op een manier die ze zelf invullen. ‘s Ochtends hebben de kernen een eigen programma.

Het is de bedoeling dat de kernen in optocht naar het centrum gaan en één voor één op het Dorpsplein aankomen. “Mét fakkel, waarbij een beetje de sfeer van de openingsceremonie van de Olympische Spelen wordt opgeroepen”, zegt het college. Op het plein staat een open tent en via een beeldscherm zullen de bezoekers het heden en verleden van de zelfstandige gemeente Groesbeek te zien krijgen.

Aansluitend zal er een feest gehouden worden in de tent op het Dorpsplein.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 5 oktober, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 7 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
handy

Jaarsluiting met Vuurwerk???

de nachtboswachter

En olie bollen.

Jennifer Janssen

Met sterretjes en lampionnen.

boersteeg

mooi alle goede dingen die de bewoners van groesbeek samen hebben gedaan.
en dan natuurlijk ook de miskleunen van de groesbeekse politiek.
veel plezier allen maar ik kom niet. open vuur en rond die tijd vuurwerk, tja zie 2e regel…

Toon verbeet

gemeenteraden op een kanon,

Jennifer Janssen

@Toon verbeet: waarom dan wel?

joke

open tent…..

wpDiscuz