The Beatles Revival in Cardo Groesbeek

Op donderdag 23 oktober 2014 is er in het Cardo Theater een optreden van “Beatles Revival”.

The_Beatles_Revival_Cardo_2014-DGB

De reden van de hand over hand toenemende populariteit van Beatles Revival komt door de ongelooflijke gelijkenis met de echte Beatles: dezelfde kapsels, de kostuums kompleet met Chelsea Cavern Boots en de gebruikte instrumenten en apparatuur. Zelfs de chromen standers voor de versterkers zijn gelijk aan de originele. De perfecte stage look is compleet dankzij de net als bij Paul McCartney, linkshandig gespeelde bas.

De grootste gelijkenis ligt echter op het muzikale vlak. Elk nummer wordt tot in detail zo perfect gebracht dat menig Beatleskenner dit authentieke geluid niet kan onderscheiden van het originele. De leadzang, de backingvocals, de gitaarsound, het bas- en drumwerk, alles klinkt zoals we dat kennen van de liveconcerten en LP’s: zuiver, kraakhelder, energiek en opwindend. En alles is natuurlijk 100% live gespeeld.

Een concert van Beatles Revival brengt de bezoekers terug naar het Liverpool van de zestiger jaren waar een brutale, jeugdige John Lennon z’n publiek vrijmoedig met een apart gevoel voor humor tegemoet trad. The Beatles Revival is een must voor elke Beatles kenner/liefhebber en voor het jongere publiek dat de kwaliteit en magie van het Beatles repertoire heeft leren kennen.

Info

Wie: The Beatles Revival – The Beatles Story
Waar: Pluryn, Cardo Theater op het terrein van Werkenrode, Nijmeegsebaan 9, 6561 KE Groesbeek
Wanneer: Donderdag 23 oktober 2014
Aanvang: 20.30 uur, zaal open vanaf 20.00 uur
Duur: 60 + 35 minuten + pauze
Kaarten : € 15,00
Voorstelling: Staconcert

Meer info over het evenement en de kaartverkoop staat op www.stichtingcardo.nl.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 6 oktober, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter

Ja goede muziek en protest Songs en love songs.

Noem eens een paar protestsongs van the Beatles nachtboswachter.

de nachtboswachter

Nou J voor deze keer 1 Revolution 2 Make Love Not War 3 Give Peace a Chance.ben je tevreden grapjas te veel om op te noemen bij deze.

wpDiscuz